Koningspark Festival

Koningspark Festival Het nieuwe Koningsdag festival in Alkmaar speciaal gericht op gezinnen en jongeren van 13 tot en met 17 jaar!

Hoe dat eruit gaat zien? Nou dat gaan we hieronder uitleggen.

Het Victoriepark (het park beneden bij de Friesebrug) wordt op Koningsdag omgetoverd tot het Koningspark. Het park wordt opgesplitst in twee gedeelten, de Familie Area en de Feest Area.

De Familie Area is geheel GRATIS toegankelijk, voor alle leeftijden en speciaal ingericht voor gezinnen. Hier kun je genieten van een hapje of een drankje terwijl je kinderen een spelletje spelen of losgaan op een van de springkussens!

De Feest Area is een afgesloten gedeelte speciaal voor jongeren van 13 tot en met 17 jaar. Alle grote Koningsdag feesten in Alkmaar zijn 18+ waardoor er voor deze doelgroep weinig te beleven is op deze feestelijke dag! Daar komt nu verandering in want de in de Feest Area van het Koningspark Festival komen de beste dj’s draaien waardoor jij met je vrienden en vriendinnen helemaal los kunt gaan!


Let op! Want de Feest Area is alleen toegankelijk voor jongeren van 13 tot en met 17 jaar en met een geldig ticket, legitimatie verplicht! 18 jaar of ouder(s) komen dit gedeelte niet binnen.