Adverteren op Uit Alkmaar:

bereik in Alkmaar en regio 072.

Net als in uw organisatie zijn we bij Uit Alkmaar altijd in beweging en dat heeft geresulteerd in een kwalitatief sterk overzicht van lokaal nieuws en evenementen gericht op een commercieel interessante doelgroep.

Adverteren op Uit Alkmaar is een uitgelezen kans om traffic naar uw bedrijf of filiaal te genereren door onze gezamenlijke doelgroep in regio Alkmaar, Direct via het juiste medium om naast traffic, naamsbekendheid op te bouwen of een voorkeurspositie bij consumenten in te nemen. Meer informatie of wilt u adverteren? Mail ons via [email protected] voor een mooi aanbod naar wens.

 

Advertorials

Promotiepakketten

Wil je je evenement of artikel gratis vermeld hebben in de uitagenda ? Vul dan het formulier in. Promoot je evenement, artikel of onderneming ook via de Uit Alkmaar kanalen! Ook op social media zijn we nadrukkelijk aanwezig, zowel op Instagram, Facebook als Twitter.

Voor wie?

Voor alle organisatoren, bedrijven, winkeliers, horeca ondernemers, culturele instellingen en verenigingen. Als ondernemer kun je op een aantal manieren profiteren van Uit Alkmaar. banners, Advertorial of redactionele samenwerking.

Adverteren

Met een advertentie op Uit Alkmaar bereik je voor weinig geld een brede doelgroep met een sterke band in regio 072 o.a Alkmaar, Heerhugowaard, Bergen, Egmond, Heiloo en Castricum.

Breng je evenement, artikel, onderneming of ander product onder de aandacht met een banner of een advertorial. Of een story (Instagram/Facebook) wat ook tot de mogelijkheden behoort. We zijn makkelijk en flexibel alles is bespreekbaar.

Onderstaand wat flexibele opties van de promotiemogelijkheden. We kunnen  het uiteraard ook aangepast en of op maat aanbieden om jouw boodschap maximaal bij de doelgroep aan te laten sluiten.

Uitagenda Uitgelicht

Evenement Uitgelicht op de homepage

We bieden de mogelijkheid om je evenement prominent te plaatsen op onze homepage bij ‘Uitgelicht Uit Alkmaar’, gedurende 4 weken incl. een link naar de eigen pagina. De website is volledig responsive en benaderbaar vanaf alle typen devices.
Neem contact met ons op via [email protected].

Een artikel uitlichten op onze homepage is ook mogelijk door middel van een advertorial met enkele regels tekst, foto en link direct naar het artikel op onze website. De content wordt geredigeerd door onze redactie, plaatsing met uitgelichte afbeelding.

Met een advertorial heb je een maand lang aandacht op de hele site. Een opvallende spotlight positie voor jouw bedrijf, evenement of aanbod!

Doelstelling:

Publicaties voor avondjes uit en weekendtips, Evenementen en Festivals. Uit-Alkmaar.nl is de aangewezen site voor promotie van uw evenement of artikel.

Doelgroep:

(Regio 072) bewoners, bezoekers en geïnteresseerde.