Adverteren

 • Banneradvertenties:
  Dit zijn afbeeldings- of tekstadvertenties die worden weergegeven op prominente locaties op de website, zoals de startpagina, tussen de inhoud of in de zijbalk. Banneradvertenties kunnen een effectieve manier zijn om de aandacht van bezoekers te trekken.
 • Gesponsorde artikelen:
  Je kunt ervoor kiezen om gesponsorde artikelen te plaatsen op uit-alkmaar.nl. Dit zijn redactionele stukken die worden geschreven in samenwerking met adverteerders en die relevant zijn voor het publiek. Gesponsorde artikelen kunnen een subtielere manier zijn om je boodschap over te brengen en kunnen goed werken voor merkpromotie.
 • Tekstadvertenties:
  Deze advertenties bestaan uit tekst en worden vaak weergegeven in de vorm van gekoppelde woorden of zinnen binnen de inhoud van de website. Tekstadvertenties kunnen een effectieve manier zijn om de betrokkenheid van lezers te vergroten, omdat ze minder opdringerig zijn dan banneradvertenties.
 • Evenementenkalender:
  Als je een evenement organiseert, kun je overwegen om dit te promoten door het toe te voegen aan de evenementenkalender van uit-alkmaar.nl. Dit biedt exposure aan een breed publiek dat op zoek is naar lokale activiteiten.
 • Sociale media-promotie:
  Naast advertentiemogelijkheden op de website zelf, kun je ook samenwerken met uit-alkmaar.nl voor sociale media-promotie. Dit kan inhouden dat je gesponsorde berichten plaatst op de sociale mediakanalen van de website om je bereik verder te vergroten.