Zondag 13 Augustus Vrienden van De Hout LIVE

Zondag 13 Augustus, van 13.00 tot 18.00 uur, sluit Cultuurpark de Hout het culturele seizoen net als in de voorgaande jaren spetterend af met het festival Vrienden van de Hout Live. Door gewijzigde programmering en verplaatste festivals door de afgelopen zomerstorm nu even iets eerder in het seizoen. Onveranderd treden er bands op uit de omgeving en allemaal muzikanten die Cultuurpark de Hout een warm hart toedragen.

Tijdens De Vrienden van De Hout LIVE wordt er ook een Beeldende Kunstmanifestatie gehouden. Hieraan doen alle kunstenaars mee die in 2023 op de festivals in De Hout exposeren.

Live muziek, beeldende kunst en dat allemaal beleven vanaf een kleedje op het veld samen met cultuur minnend Alkmaar en omstreken. De aanvang is om 13:30. Natuurlijk is de toegang gratis en mag je gerust jouw eigen eten en drinken meenemen.

Programma

  • X-ist
  • Memphis Revisited
  • Lui Paard
  • Cherry Moon
    Jennifer Terwel

Voor meer informatie, Bekijk dit evenement in onze Uitagenda

 

Ook interessant

Theaterhit Knock-out! Een turboslapstickvoorstelling komt terug

Theaterhit Knock-out! Een turboslapstickvoorstelling komt terug

De theaterhit 'Knock-out' van Jakop Ahlbom Company en ISH Dance Collective keert wegens succes terug in de theaters! Een rollercoaster van een voorstelling vol acrobatische trucs en visuele effecten gaat vanaf 20 oktober op tour door Nederland en is op vrijdag 1 en...