Zomertoer Heerhugowaard maakt Line Up bekend

De Nederlandstalige radiozender RADIONL komt wederom naar Dijk en Waard met de welbekende Zomertoer en heeft inmiddels het programma bekend gemaakt. Met namen als René Froger, Tino Martin, Frans Duijts, Yves Berendse, Donnie, Wesly Bronkhorst, Django Wagner en Samantha Steenwijk kent de RADIO NL Zomertoer op zondag 2 juli een absolute topbezetting op de IJsbaan in ‘t Kruis.

De RADIONL Zomertoer is inmiddels een begrip geworden, dit jaar vindt alweer de 10e editie plaats. Het evenement is geschikt voor alle leeftijden en alle doelgroepen en is dan ook een groot familiefeest. Er zullen meer dan 20 Nederlandstalige artiesten hun opwachting maken met een liveoptreden en bovendien is het uniek in zijn soort want het evenement is geheel gratis te bezoeken!

Vanaf 12:00 uur zullen er live optredens zijn van onder andere: René Froger, Tino Martin, Frans Duijts, Django Wagner, Peter Beense, Donnie, Samantha Steenwijk, John West, Monique Smit, Wesly Bronkhorst, Vinzzent, Pascal Redeker, Senna, Danny Froger, Gebroeders Ko, Jeffrey Kuipers, Helemaal Hollands, Yves Berendse, Ronnie Ruysdael, BENR, Jaman, Bastiaan Ragas, Rutger van Barneveld, Sven Versteeg, Maxim Froger en Joost de Vries!

Bekijk de volledige informatie over dit gratis evenement in onze Uitagenda!

Ook interessant

Museum Kasteel Vlotburg terug in Alkmaar

Museum Kasteel Vlotburg terug in Alkmaar

Aan de Kanaalkade in Alkmaar ligt tot en met 21 maart reizend kasteelschip Vlotburg. De middeleeuwen waren woeste en donkere tijden. Een tijd van kastelen, ridders, jonkvrouwen en heldhaftige strijders. Op het museumschip kun je met ridder Lenny op een unieke en...

Lees meer
Stadsfabriek Jazz Presenteert: Sybil Monty

Stadsfabriek Jazz Presenteert: Sybil Monty

Zondag 25 februari presenteert men een cross-over concert van Sybil Monty!! Is het Jazz? Is het een dance concert? Sybil Monty is het pet project van vijf beroepsmusici. Het project is een speelplaats, vrije ruimte, om op avontuur te gaan, om moois en plezier te...

Lees meer