Zaterdag 3 juni start Zomer in De Mare

In juni barst Zomer in De Mare los!

Geniet van het gratis zomerprogramma in De Rekerhout. TAQA Theater De Vest gaat vanaf 3 juni weer naar buiten met een prachtig zomerprogramma in festivalsfeer. Zomer in De Mare vindt wegens succes opnieuw plaats in De Rekerhout (aan het Thijssepad) en barst van het straattheater op alle zaterdagavonden en zondagmiddagen van 3 t/m 25 juni.

Picknickconcerten

Kom op de zaterdagen vanaf 17.30 uur picknicken in de Rekerhout en geniet aansluitend van een gratis Picknickconcert! Neem zelf een picknickmandje mee of bestel iets lekkers bij de catering van VERS eten & drinken. Als toetje wordt een gratis voorstelling geserveerd! Hakim uit Sesamstraat komt langs, er staan mooie dansvoorstellingen op het programma en voor jongeren is er een speciale spoken word avond.

Straat- en circustheater voor alle leeftijden

Elke zondagmiddag in juni staat het festivalterrein vol met (inter)nationale straat- en circustheateracts. Tussen 13.00 en 17.00 uur valt er van alles te beleven in het groene park: van acrobatiek tot poppentheater en leuke familieshows. Kom zwierezwaaien in een bijzondere zweefmolen, bewandel het BloteVoetenPad, ga lekker kleuren, trampolinespringen en nog veel meer!

Meer informatie

Zomer in De Mare vindt plaats van 3 t/m 25 juni (op zaterdagavond en zondagmiddag) in park de Rekerhout. De toegang is gratis. Kijk vanaf 8 mei op zomerindemare.nl voor het volledige programma of haal de gratis flyer op bij o.a. TAQA Theater De Vest.

Ook interessant

Stadsfabriek Jazz Presenteert: Sybil Monty

Stadsfabriek Jazz Presenteert: Sybil Monty

Zondag 25 februari presenteert men een cross-over concert van Sybil Monty!! Is het Jazz? Is het een dance concert? Sybil Monty is het pet project van vijf beroepsmusici. Het project is een speelplaats, vrije ruimte, om op avontuur te gaan, om moois en plezier te...

Lees meer
200 jaar KNRM in beeld: Exposities door heel ‘t land!

200 jaar KNRM in beeld: Exposities door heel ‘t land!

Voor de expositie 'Redders op zee' slaan 13 maritieme musea in Nederland de handen in een. De foto’s gemaakt door landschapsfotograaf Jeroen Hofman en portretfotograaf Robin de Puy worden aangevuld met verhalen van KNRM-redders van vroeger en nu. De combinatie van...

Lees meer