Feestweek in Winkelcentrum De Mare van 24 t/m 29 juni 

Bron: Aangeleverd / Winkelcentrum de mare

Winkelcentrum de mare bestaat 40 jaar. In al die jaren is er veel veranderd, maar het bruist als nooit tevoren.

In de feestweek van winkelcentrum De Mare van 24 tot en met 29 juni vieren wij het 40-jarig bestaan. De feestweek staat bol van activiteiten en er is voor jong en oud wat te beleven. Zo kan je de nieuwe mascottes Max en Maartje ontmoeten, Mee doen met de spelletjes middag, Je laten betoveren door een goochelaar en staan de ondernemers klaar om je te laten zien wat zij je te bieden hebben.
Sonic, Stef Horn en Thomas Berge komen naar Winkelcentrum de Mare!Winkelcentrum de Mare is verheugd om aan te kondigen dat op zaterdag 29 juni een dag vol spectaculaire activiteiten en optredens plaatsvindt. De iconische Sonic, Stef Horn en Thomas Berge komen langs voor een onvergetelijke dag vol plezier en entertainment!Ontmoet Sonic
Om 11.00 uur hebben jullie de kans om Sonic de Egel in levende lijve te ontmoeten. Je kent Sonic misschien wel van een van de vele videogames, series en films waarin hij speelt. Sonic maakte zijn debuut in de jaren ’90 met zijn eerste game en heeft sindsdien de harten van miljoenen fans over de hele wereld veroverd. Dankzij zijn avonturen in recente films en series, is Sonic enorm populair bij kinderen van alle leeftijden en zelfs volwassenen.

Sonic is bekend om zijn snelheid, moed en onverschrokken karakter. Hij staat altijd klaar om het op te nemen tegen kwaadaardige krachten en zijn vrienden te helpen. Deze ontmoeting biedt fans van alle leeftijden de unieke kans om hun held van dichtbij te zien, op de foto te gaan en misschien zelfs een high-five te krijgen!

Optreden van Thomas Berge
Thomas Berge sluit de dag af met een optreden op het podium bij de glijbaan. Zorg dat je erbij bent voor een geweldige afsluiting van een dag vol plezier!

Voor het volledige programma kijk op de website van Winkelcentrum de mare.