Warme wintermaanden op Waagplein Alkmaar

Warme wintermaanden op Waagplein in Alkmaar

Het hart van Noord-Holland klopt harder dan ooit deze wintermaanden. De uitnodigende combinatie van aantrekkelijke evenementen en feestelijk verlichte gebouwen maken Alkmaar en haar omgeving een onweerstaanbare plek om een gezellige winterdag door te brengen.

Dit jaar komt de winterse magie tot leven op het Waagplein in Alkmaar. Van 10 december tot en met 6 januari 2024 staat er een nostalgische schaatsbaan, koek & soep lekkernijen en verschillende andere activiteiten voor jong en oud. Met een afmeting van 10 bij 15 meter biedt deze schaatsbaan plezier voor Iedereen. De speciale schaatsen zijn te huren in de tent naast schaatsbaan.

Aangevuld met sfeervolle kerstverlichting en muziek is de gezellige ambiance een perfect uitje voor gezinnen tijdens de Warme Wintermaanden.

 

Ook interessant

Stadsfabriek Jazz Presenteert: Sybil Monty

Stadsfabriek Jazz Presenteert: Sybil Monty

Zondag 25 februari presenteert men een cross-over concert van Sybil Monty!! Is het Jazz? Is het een dance concert? Sybil Monty is het pet project van vijf beroepsmusici. Het project is een speelplaats, vrije ruimte, om op avontuur te gaan, om moois en plezier te...

Lees meer
200 jaar KNRM in beeld: Exposities door heel ‘t land!

200 jaar KNRM in beeld: Exposities door heel ‘t land!

Voor de expositie 'Redders op zee' slaan 13 maritieme musea in Nederland de handen in een. De foto’s gemaakt door landschapsfotograaf Jeroen Hofman en portretfotograaf Robin de Puy worden aangevuld met verhalen van KNRM-redders van vroeger en nu. De combinatie van...

Lees meer