Warm en sfeervol Indian Summer 2023

Zaterdag 24 juni werd Indian Summer Festival weer gehouden in recreatiegebied Geestmerambacht. Elk jaar trekken weer duizenden bezoekers. Richting het festivalterrein van Geestmerambacht. Ook dit jaar waren er weer 15.000 festival gangers te vinden voor een zonovergoten Festival. 

Op de mainstage waren de top-acts zoals The Opposites, DI-RECT, Goldband, Flemming en Maan de hoogtepunten van de dag. Ook op de andere 3 podia was het druk en sfeervol zo kon je genieten van Zoë Tauran, Broederliefde, Natte Visstick, Yung Felix, en een exclusief optreden van $Hirak en Monica Geuze.

De organisatie liet zien geluisterd te hebben naar klachten en feedback van bezoekers. Het festival terrein was ruimer opgezet, De entree vergroot en zo waren er meer plekken waar je drinken kon halen. Daarnaast konden bezoekers onbeperkt gratis drinkwater en zonnebrandcrème krijgen.

De festival dag verliep zonder incidenten. De organisatie kon na afloop tevreden terugkijken en maakte tevens bekend dat de volgende editie zal plaatsvinden op 29 juni 2024.

Foto: Ben Houdijk

 

Ook interessant

Aanstaande zondag Jazztival in Podium Victorie

Aanstaande zondag Jazztival in Podium Victorie

Het jaarlijkse Jazztival vind plaats op zondagmiddag 29 oktober in Podium Victorie. Tijdens "Jazztival Presents" dompel je onder in verschillende soorten jazzmuziek van zowel grote als lokale namen. Intieme setting Jazztival komt uit de koker van SBSJazz, en wordt al...

Ares – Most Wanted Tour 30 April in Alkmaar

Ares – Most Wanted Tour 30 April in Alkmaar

Nederlandse rapper en artiest Ares, ook bekend als Rens Ottema, brengt begin 2024 zijn "Most Wanted Tour" naar podia in het hele land. Ondanks zijn eerdere uitverkochte shows in grote zalen, heeft Ares ervoor gekozen om een nieuwe weg in te slaan met deze tour,...