Voorbereiding voor uitverkochte Fjoertoer Egmond in volle gang

Op 24 en 25 november wordt de omgeving van Egmond aan Zee omgetoverd tot een magisch lichtjesparadijs. De voorbereiding voor de sprookjesachtige avondwandeltocht zijn in volle gang. Fjoertoer Egmond is met ruim 16.000 deelnemers voor het negende jaar op rij helemaal uitverkocht!

Bij het vallen van de avond zullen de dorpen de wandelaars door tal van licht-, vuur- en geluidsacts de weg wijzen in de duisternis. Enthousiaste omwonenden doen er alles aan om de tocht van de wandelaars onvergetelijk te maken. Onderweg is het ene schouwspel nog indrukwekkender dan het andere, gecreëerd door kunstenaars, artiesten en de bewoners van Egmond.

De Fjoertoer Egmond staat jaarlijks in het teken van een thema. De vorige editie was dat Fjoertoer Wildlife. Het thema van dit jaar is Fairytale Fjoertoer. Van kastelen tot prinsessen naar sneeuwwitje en de 7 dwergen. Alle dromen komen uit in de fantasiewereld en het sprookjesbos van de Fjoertoer.

#fjoertoer #egmond #egmondaanzee #wandelen #wandeltocht #noordholland #evenement #nieuws #kunst #stand #art

Ook interessant

Zondag 18 Februari muzikale middag in Buk Buk Heiloo

Zondag 18 Februari muzikale middag in Buk Buk Heiloo

Buk Buk in Heiloo nodigt je uit om op zondag 18 februari van 14.30 tot 17.30 uur deel te nemen aan een muzikale middag vol nostalgie. Onder het genot van muziek van grammofoonplaten, muziekclips en herkenbare film- en televisiefragmenten kun je lekker bewegen, samen...

Lees meer
Artquake Talent night in B3

Artquake Talent night in B3

Zet 24 februari in je agenda, neem vrienden en familie mee want het wordt weer een hele mooie en gezellige avond in B3! Naar aanleiding van het succes van de Artquake Kerstspecial afgelopen december keert Artquake terug naar poppodium B3 in Sint Pancras! Artquake gaat...

Lees meer