Vier kerst in de Grote Kerk van Alkmaar

Dit jaar vormt de meer dan 500 jaar oude Grote Kerk hét decor voor een magisch evenement. Van 23 december tot en met 3 januari is de Grote Kerk Het Kersthuis!

Vier kerst in de grote kerk van Alkmaar

Laat je meevoeren en betoveren door een bos vol kerstbomen met duizenden lichtjes, een kerstmarkt, een silent disco met kersthits en de plek voor een potje curling. Sluit af met warme chocolademelk en wafels in het Kerstcafe.

Ook voor zakelijke kerst- of nieuwjaarsborrels

Kerst is bij uitstek hét moment om samen met collega’s terug te kijken en voorzichtig vooruit te blikken op een nieuw succesvol jaar. Waar kan dat beter dan in Het Kersthuis? Bovendien kan je op onze zakelijke kerstmarkt kiezen uit 150 geschenken met een bijzonder verhaal. Met tal van catering-mogelijkheden wordt het zonder twijfel het feest van het jaar.

Tickets en info

Het Kersthuis is dagelijks geopend van 10.00 tot 17.00 uur. Tickets zijn €7,50 per persoon (exclusief €1,50 transactiekosten, €8,50 aan de kassa en kinderen tot twee jaar mogen gratis naar binnen)

 

Ook interessant

Museum Kasteel Vlotburg terug in Alkmaar

Museum Kasteel Vlotburg terug in Alkmaar

Aan de Kanaalkade in Alkmaar ligt tot en met 21 maart reizend kasteelschip Vlotburg. De middeleeuwen waren woeste en donkere tijden. Een tijd van kastelen, ridders, jonkvrouwen en heldhaftige strijders. Op het museumschip kun je met ridder Lenny op een unieke en...

Lees meer
Stadsfabriek Jazz Presenteert: Sybil Monty

Stadsfabriek Jazz Presenteert: Sybil Monty

Zondag 25 februari presenteert men een cross-over concert van Sybil Monty!! Is het Jazz? Is het een dance concert? Sybil Monty is het pet project van vijf beroepsmusici. Het project is een speelplaats, vrije ruimte, om op avontuur te gaan, om moois en plezier te...

Lees meer