VakantieLAB bij Artiance

Artiance organiseert in de herfstvakantie kunstzinnige activiteiten voor kinderen. Doe mee aan een musicaldag of kom allerlei kunsten ontdekken tijdens het vakantieLAB.

Voor de musicalliefhebbers worden er musicaldagen georganiseerd met dit keer als thema DISNEY. Je leert de mooiste liedjes, oefent een spectaculaire dans en misschien ontdek je wel jouw innerlijke prins of prinses. Een hele dag zingen, dansen en acteren. Echt superleuk!

· leeftijd: 7 t/m 13 jaar
· Zaterdag 21 of Zondag 22 oktober
· Tijd: 10.00-15.00 uur
· Kosten: € 16,-

Op woensdagochtend 25 oktober zijn alle kinderen van 6 t/m 12 jaar welkom om te komen experimenteren met de kunsten in ons huis, tijdens ARTIANCE vakantieLAB. Ben jij nieuwsgierig naar wat wij allemaal in onze kasten hebben aan beeldend materiaal, kostuums, muziekinstrumenten…. Kom dan naar Artiance en misschien ontwikkel jij wel jouw eigen kunst! Het leuke van het Artiance LAB is, dat iedereen dit kan!

· leeftijd: 6 t/m 12 jaar
· Woensdag 25 oktober
· Tijd: 9.30-12.30 uur
· Kosten: € 3

De activiteiten vinden plaats in Artiance, Canadaplein 3, Alkmaar Kijk voor meer informatie op de website: www.artiance.nl

Ook interessant

Theaterhit Knock-out! Een turboslapstickvoorstelling komt terug

Theaterhit Knock-out! Een turboslapstickvoorstelling komt terug

De theaterhit 'Knock-out' van Jakop Ahlbom Company en ISH Dance Collective keert wegens succes terug in de theaters! Een rollercoaster van een voorstelling vol acrobatische trucs en visuele effecten gaat vanaf 20 oktober op tour door Nederland en is op vrijdag 1 en...