Theaterspektakel Jesus Christ Superstar komt naar De Vest!

Jesus Christ Superstar komt naar theater de vest in alkmaar

De musical Jesus Christ Superstar komt naar Alkmaar! De epische en nieuwste bewerking van regisseur Ivo van Hove wordt vertolkt door een absolute sterrencast met Jeangu Macrooy, Lucas Hamming, Edwin Jonker, Alex Klaasen, Magtel de Laat en de beste talenten uit binnen- en buitenland. Uniek aan deze versie is dat er op het toneel stoelen komen te staan van waaruit het publiek de voorstelling van heel dichtbij kan bekijken. De musical is van woensdag 20 t/m zondag 24 maart in TAQA Theater De Vest te zien.

De kaartverkoop voor deze musical gaat hard, wees er snel bij voor de beste plaatsen! Voor een aantal voorstellingen kunnen Super Seats worden geboekt:

je krijgt dan speciale zitplekken op het podium in plaats van in de zaal, waardoor je nóg meer wordt meegezogen in de beleving. Jesus Christ Superstar is van 20 t/m 24 maart in TAQA Theater De Vest te zien. Aanvang 20.15 uur van 20 t/m 22 maart en op zaterdag 23 maart. Op zaterdag 23 en op zondag 24 maart zijn er twee matineevoorstellingen om 14.30 uur. De voorstelling wordt volledig in het Engels gezongen en geacteerd (er is geen Nederlandse boventiteling). Voor tickets en beschikbaarheid bekijk de website van Theater de vest.

Ook interessant

Museum Kasteel Vlotburg terug in Alkmaar

Museum Kasteel Vlotburg terug in Alkmaar

Aan de Kanaalkade in Alkmaar ligt tot en met 21 maart reizend kasteelschip Vlotburg. De middeleeuwen waren woeste en donkere tijden. Een tijd van kastelen, ridders, jonkvrouwen en heldhaftige strijders. Op het museumschip kun je met ridder Lenny op een unieke en...

Lees meer
Stadsfabriek Jazz Presenteert: Sybil Monty

Stadsfabriek Jazz Presenteert: Sybil Monty

Zondag 25 februari presenteert men een cross-over concert van Sybil Monty!! Is het Jazz? Is het een dance concert? Sybil Monty is het pet project van vijf beroepsmusici. Het project is een speelplaats, vrije ruimte, om op avontuur te gaan, om moois en plezier te...

Lees meer