Theaterhit Knock-out! Een turboslapstickvoorstelling komt terug

knock out

De theaterhit ‘Knock-out’ van Jakop Ahlbom Company en ISH Dance Collective keert wegens succes terug in de theaters! Een rollercoaster van een voorstelling vol acrobatische trucs en visuele effecten gaat vanaf 20 oktober op tour door Nederland en is op vrijdag 1 en zaterdag 2 december in TAQA Theater De Vest te zien.

In Knock-Out, een spectaculaire ode aan de actiefilm van Tarantino, was in 2021 al een enorme theaterhit. In de door de pers juichend ontvangen rollercoaster buitelen de acrobatische trucs, komische scènes en visuele effecten in razend tempo over elkaar heen.

Meer informatie

Knock – out van Jakop Ahlbom Company & ISH Dance Collective is op vrijdag 1 en zaterdag 2 december in TAQA Theater De Vest te zien. Toegangskaarten kosten € 39,50 kunnen worden gereserveerd via www.taqatheaterdevest.nl of via de kassa vanaf 1 uur voor aanvang voorstelling.

bron: TAQA Theater de vest

Ook interessant

Aanstaande zondag Jazztival in Podium Victorie

Aanstaande zondag Jazztival in Podium Victorie

Het jaarlijkse Jazztival vind plaats op zondagmiddag 29 oktober in Podium Victorie. Tijdens "Jazztival Presents" dompel je onder in verschillende soorten jazzmuziek van zowel grote als lokale namen. Intieme setting Jazztival komt uit de koker van SBSJazz, en wordt al...