The Halloween event 2023

The Halloween Event is begonnen in 2011 als spooktocht voor en door jongeren. Het evenement dat begon klein en is inmiddels uitgegroeid tot een jaarlijks evenement met meer dan 60 vrijwilligers en 200 bezoekers. Dit evenement was tot 2022 jaarlijks, met uitzondering van de Corona-jaren, in het Waarderhout. Met de nadruk op was, want de organisatie wijkt dit jaar uit naar een nieuwe locatie. Het nieuwe toneel waar rare figuren zullen neerstrijken is nog steeds in Heerhugowaard maar niet meer in het bos van Waarderhout.

De organisatie liet via de social media kanalen weten dat er meer griezels en monsters in Heerhugowaard zitten dan gedacht. En dit is de reden dat er van locatie gewisseld word. Dit jaar zal de horror gaan plaatsvinden bij de tennisbaan en het Rosarium park. En dat is nog niet alles. De tocht is buiten maar er zal ook een spookhuis zijn.

Vorig jaar droegen meer dan 60 vrijwilligers hun steentje bij aan het event. Ongeveer 200 bezoekers liepen de tocht, onder begeleiding van een acteur. Tijdens de route kwamen bezoekers verschillende acts tegen, terwijl ze zich een weg door de bospaden, struikgewas en slootjes baanden. De gehele experiences duurde ongeveer 30 tot 45 minuten.

The Halloween Event vindt plaats op zaterdag 21 oktober 2023. Hoe The Halloween Event er dit jaar uit komt te zien is nog even afwachten. Een ding is alvast zeker, alle vrijwilligers zullen zich wederom fanatiek inzetten om alle bezoekers een onvergetelijke avond te bezorgen.

Ook interessant

Theaterhit Knock-out! Een turboslapstickvoorstelling komt terug

Theaterhit Knock-out! Een turboslapstickvoorstelling komt terug

De theaterhit 'Knock-out' van Jakop Ahlbom Company en ISH Dance Collective keert wegens succes terug in de theaters! Een rollercoaster van een voorstelling vol acrobatische trucs en visuele effecten gaat vanaf 20 oktober op tour door Nederland en is op vrijdag 1 en...