The Doors tributeband in Obdam

Op zaterdagavond 2 maart speelt de tributeband ‘The Doors in Concert’ een optreden in het dorpshuis De Brink in Obdam. The Doors in Concert neemt je mee naar de hoogtijdagen van de band met nummers als Light my Fire, Love her Madly, L.A. Woman en Riders on the Storm.

The Doors in Concert klinkt en lijkt exact hetzelfde als de originele The Doors, De zanger lijkt zelfs op Jim Morisson. Ze weten het originele geluid zo identiek te houden doordat ze dezelfde instrumenten gebruiken als hun legendarische muzikale helden uit de jaren 70.

De bandleden laten zich inspireren door de live-cd’s van de concerten Live at the Aquarius Theatre, Live in Pittsburgh, Live in New York, Live in Stockholm, Live at the Matrix en In Concert.

Het optreden begint om 20:30 en kaarten zijn voor 16 euro verkrijgbaar op de website van De Brink.

Ook interessant

Museum Kasteel Vlotburg terug in Alkmaar

Museum Kasteel Vlotburg terug in Alkmaar

Aan de Kanaalkade in Alkmaar ligt tot en met 21 maart reizend kasteelschip Vlotburg. De middeleeuwen waren woeste en donkere tijden. Een tijd van kastelen, ridders, jonkvrouwen en heldhaftige strijders. Op het museumschip kun je met ridder Lenny op een unieke en...

Lees meer
Stadsfabriek Jazz Presenteert: Sybil Monty

Stadsfabriek Jazz Presenteert: Sybil Monty

Zondag 25 februari presenteert men een cross-over concert van Sybil Monty!! Is het Jazz? Is het een dance concert? Sybil Monty is het pet project van vijf beroepsmusici. Het project is een speelplaats, vrije ruimte, om op avontuur te gaan, om moois en plezier te...

Lees meer