Sugababes op 19 en 20 september 2023 terug naar Paradiso

De Engelse popgroep Sugababes geeft op 19 en 20 September 2023 twee concerten met voltallige liveband in de Grote Zaal van Paradiso.

Het Londense Sugababes ontstond in 1998 uit zangeressen Siobhán Donaghy, Mutya Buena en Keisha Buchanan en brak twee jaar later door met debuutsingle ‘Overload’. Sugababes staat bekend om hun herkenbare, originele r&b en popgeluid vol vocale harmonieën. De driekoppige groep scoorde door de jaren heen enorme hits met nummers als ‘Freak like Me’, ‘Round Round’ en ‘Push the Button’ en wordt gezien als een van de meest succesvolle vocale popgroepen uit de Engelse muziekgeschiedenis. In 2004 gaf Sugababes voor het eerst een concert in Paradiso.

In de loop der jaren onderging Sugababes verschillende bezettingswisselingen. Sinds 2011 bestaat Sugababes echter weer uit Siobhán, Mutya en Keisha en geeft het drietal samen met een voltallige liveband twee concerten in de Grote Zaal in september 2023, negentien jaar na hun laatste concert in Paradiso.

Sugababes

Dinsdag 19 en woensdag 20 september 2023
Paradiso Amsterdam (Grote Zaal)
Deuren open: 19:00 uur
Aanvang: 20:30 uur

Tickets zijn verkrijgbaar voor €50,- (inclusief servicekosten, exclusief Paradiso lidmaatschap).

Ook interessant

Theaterhit Knock-out! Een turboslapstickvoorstelling komt terug

Theaterhit Knock-out! Een turboslapstickvoorstelling komt terug

De theaterhit 'Knock-out' van Jakop Ahlbom Company en ISH Dance Collective keert wegens succes terug in de theaters! Een rollercoaster van een voorstelling vol acrobatische trucs en visuele effecten gaat vanaf 20 oktober op tour door Nederland en is op vrijdag 1 en...