Stadhuis Experience Met Eigen Ogen loopt t/m 8 oktober

De bejubelde beleving Met Eigen Ogen is nog een week te beleven. Tot en met 8 oktober ontdek je in het monumentale Stadhuis van Alkmaar met soundscapes, videoprojecties en special effects een meeslepend verhaal over vrijheid in het verleden, in het heden en in de toekomst. De unieke experience heeft afgelopen vier weken al duizenden bezoekers mogen verwelkomen.

Publiek is met name enthousiast over de innovatieve manier van presenteren en de link van Alkmaar Ontzet 450 jaar geleden met vrijheid in het heden en in de toekomst. “Mooi drieluik over verleden, heden en toekomst”, noemt iemand het. Een andere bezoeker vertelt “Vernieuwende en originele manier om het onderwerp vrijheid te laten zien. Heel mooi.” en “Visueel prachtig. Mooie uitleg over het beleg en de victorie van Alkmaar. Een mix van oud en nieuw. Het is een ander soort belevenis.”

Streetart van vrijheidsverhalen
De vrijheidsverhalen die bezoekers na afloop van het bezoek aan Met Eigen Ogen achterlaten, zijn onder andere verwerkt in een groot streetart kunstwerk op het Alkmaarse Canadaplein, dat momenteel gemaakt wordt in het kader van de onthulling van Het Grote Raam en de expositie van de kunstenaar in het Stedelijk Museum Alkmaar.

Doventolk
Speciaal voor doven en slechthorenden is er op 5 oktober om 15:30 uur een doventolk bij Met Eigen Ogen aanwezig.

Met Eigen Ogen is t/m 8 oktober dagelijks te beleven in het Stadhuis van Alkmaar. Tickets en informatie vind je op meteigenogen.nl

Ook interessant

Theaterhit Knock-out! Een turboslapstickvoorstelling komt terug

Theaterhit Knock-out! Een turboslapstickvoorstelling komt terug

De theaterhit 'Knock-out' van Jakop Ahlbom Company en ISH Dance Collective keert wegens succes terug in de theaters! Een rollercoaster van een voorstelling vol acrobatische trucs en visuele effecten gaat vanaf 20 oktober op tour door Nederland en is op vrijdag 1 en...