Sta jij straks boven op de waagtoren?

Waagtoren

De Warme Winter Wandeling leid je langs deze fotogenieke hotspots waarbij je je camera of telefoon zeker binnen handbereik wilt houden. Jouw foto kan jou namelijk een unieke ervaring opleveren; uitkijken over Alkmaar vanaf dé ultieme plek.. boven op de Waagtoren!

Warme Winter Wandeling

Geniet van de Warme Winter Wandeling door de sfeervol verlichte binnenstad, langs fotogenieke hotspots. Wedden dat je non-stop mooie plaatjes schiet, als je wandelt langs de fotokaders, lichtobjecten, de schaatsbaan, kerstbomen of de verlichte letters van Alkmaar. De plattegrond is gratis verkrijgbaar bij de Alkmaar Store/ VVV in het Waaggebouw, of hier te downloaden. Combineer de wandeling met een dagje shoppen, een winterse activiteit of een warm drankje in de gezellige horeca. Deel jouw mooiste winterse plaatje online! Gebruik de Tag met @alkmaarprachtstad en #warmewintermaandenalkmaar en maak tweemaal kans op een tof Alkmaar pakket (t.w.v. EUR 150), uitgereikt op het puntje van de Waag!

Warme wintermaanden in Alkmaar

Ontdek Alkmaar deze winter en laat je inspireren. Kom beleven winkelen en proeven

De warme wintermaanden zijn begonnen! In Alkmaar en omgeving zijn er vele activiteiten die jij samen met jouw  vrienden, gezin of familie kan doen. Of je nu zin hebt in een sportief gezinsuitje of een middagje cultuur snuiven in én om Alkmaar kan het allemaal.

Ook interessant

Museum Kasteel Vlotburg terug in Alkmaar

Museum Kasteel Vlotburg terug in Alkmaar

Aan de Kanaalkade in Alkmaar ligt tot en met 21 maart reizend kasteelschip Vlotburg. De middeleeuwen waren woeste en donkere tijden. Een tijd van kastelen, ridders, jonkvrouwen en heldhaftige strijders. Op het museumschip kun je met ridder Lenny op een unieke en...

Lees meer
Stadsfabriek Jazz Presenteert: Sybil Monty

Stadsfabriek Jazz Presenteert: Sybil Monty

Zondag 25 februari presenteert men een cross-over concert van Sybil Monty!! Is het Jazz? Is het een dance concert? Sybil Monty is het pet project van vijf beroepsmusici. Het project is een speelplaats, vrije ruimte, om op avontuur te gaan, om moois en plezier te...

Lees meer