Son Mieux, Acda en de Munnik, De jeugd van tegenwoordig en meer naar Indian Summer Festival 2024

Indian Summer Festival heeft het volledige programma voor de 2024-editie bekendgemaakt. Onder anderen Acda en de Munnik, De Jeugd van Tegenwoordig en Son Mieux staan zaterdag 29 juni op het evenemententerrein Geestmerambacht. De openbare kaartverkoop start donderdag 30 november om 20:00 uur.

Verder zijn ook The Dirty Daddies, Bizzey, Outsiders, Chuckie, SERA, Donnie, $hirak & Monica Geuze en Roxy Dekker bevestigd.

Programma

Het iconische duo Acda en de Munnik kondigde eerder dit jaar hun comeback aan en verkochten vervolgens maar liefst zes keer de Ziggo Dome uit. Met hun indrukwekkende staat van dienst en tijdloze hits als “Het Regent Zonnestralen” en “Niet of Nooit Geweest”, belooft hun optreden ook op Indian Summer een groot meezingfestijn te worden.

De Jeugd van Tegenwoordig komt met hun eerste #1 album op zak naar Indian Summer en ook festival sensatie Son Mieux – de band die vorige week twee maal in een uitverkocht AFAS Live stond – komt naar het Geestmerambacht. Naast optredens van de grootste artiesten van eigen bodem op de main stage, staan op de ‘Turn Up stage’ de populairste urban en dance acts en zijn ‘Rudi’s Après-ski Bar’ en ‘Back 2 The Future’ de plekken voor de intiemere feestjes.

Indian Summer Festival bestaat al ruim 20 jaar. Het festival trekt jaarlijks tienduizenden bezoekers en biedt naast de muzikale programmering voor jong en oud, veel uiteenlopende entertainment en een ruim assortiment aan food & drinks.

Ook interessant

Museum Kasteel Vlotburg terug in Alkmaar

Museum Kasteel Vlotburg terug in Alkmaar

Aan de Kanaalkade in Alkmaar ligt tot en met 21 maart reizend kasteelschip Vlotburg. De middeleeuwen waren woeste en donkere tijden. Een tijd van kastelen, ridders, jonkvrouwen en heldhaftige strijders. Op het museumschip kun je met ridder Lenny op een unieke en...

Lees meer
Stadsfabriek Jazz Presenteert: Sybil Monty

Stadsfabriek Jazz Presenteert: Sybil Monty

Zondag 25 februari presenteert men een cross-over concert van Sybil Monty!! Is het Jazz? Is het een dance concert? Sybil Monty is het pet project van vijf beroepsmusici. Het project is een speelplaats, vrije ruimte, om op avontuur te gaan, om moois en plezier te...

Lees meer