Smaakmakend Festival op vernieuwde Ringersplein

het weekend van 14, 15 en 16 juli vindt weer een nieuwe editie van het Smaakmakend Festival plaats in Alkmaar. Na het verzorgen van ‘Waagplein’s Winter Wonderland’ en o.a. haar foodtrucks, dompelt het festival zich weer heerlijk onder in de zomersferen. Het festival is dit jaar te vinden op het vernieuwde Ringersplein aan de Noorderkade.

Heb je zin om bourgondisch te genieten en een lekker hapje te eten? Dan is dit festival met veel verschillende foodtrucks en diverse gerechten écht iets voor jou. Na je buik rond gegeten te hebben, kan je ook terecht voor een lekker drankje. Het festival serveert wijnen, bieren, speciaal bieren en natuurlijk ook non-alcoholische of warme dranken.

Naast dit heerlijke eten en drinken, zijn de dagen gevuld met live muziek en DJ’s die zorgen voor een feestje. Uiteraard is er ook aandacht voor de kids, die gezellig meekomen en staan er diverse kinderactiviteiten op de planning. Geniet zo, in het middagzonnetje of ’s avonds onder de sterren, van dit grote openluchtrestaurant!

Praktische informatie

De entree voor dit Alkmaarse festival is geheel gratis. Er is een DJ, live muziek en vooral een leuke sfeer aanwezig! De Noorderkade en het Ringersplein is goed bereikbaar met de auto, fiets, ter voet of met je eigen bootje. Ga voor meer informatie naar onze Uitagenda of www.smaakmakendfestival.nl.

Openingstijden

Vrijdag 14 juli 17:00 – 23:00

Zaterdag 15 juli 13:00 – 23:00

Zondag 16 juli 13:00 – 23:00

Ook interessant

Theaterhit Knock-out! Een turboslapstickvoorstelling komt terug

Theaterhit Knock-out! Een turboslapstickvoorstelling komt terug

De theaterhit 'Knock-out' van Jakop Ahlbom Company en ISH Dance Collective keert wegens succes terug in de theaters! Een rollercoaster van een voorstelling vol acrobatische trucs en visuele effecten gaat vanaf 20 oktober op tour door Nederland en is op vrijdag 1 en...