Popweekend Dijk & Waard verplaatst

Het tweedaagse evenement Popweekend Dijk & Waard kan dit jaar niet plaatsvinden op De IJsbaan in ’t Kruis. In overleg met de gemeente heeft de organisatie besloten het festival éénmalig te verplaatsen naar de velden van WMC op Sportpark de Vork in Heerhugowaard.

De staat van het grasveld van IJsbaan in ’t Kruis is op dit moment zo slecht dat een evenement organiseren momenteel niet mogelijk is. De oorzaken liggen in het drukke gebruik van het terrein en de vele regenval van de laatste maanden. De organisatie wil ook geen risico nemen omdat er dit jaar nog meerdere evenementen gepland staan op die locatie.

In samenwerking met de gemeente is de alternatieve locatie gevonden. Voetbalclub WMC was enige weken genoodzaakt te stoppen, waardoor de velden en accommodatie niet gebruikt worden. Hierdoor kunnen deze eenmalig dienen als evenementen terrein.

Bekijk de line-up en tijden in onze uitagenda

Ook interessant

Zondag 18 Februari muzikale middag in Buk Buk Heiloo

Zondag 18 Februari muzikale middag in Buk Buk Heiloo

Buk Buk in Heiloo nodigt je uit om op zondag 18 februari van 14.30 tot 17.30 uur deel te nemen aan een muzikale middag vol nostalgie. Onder het genot van muziek van grammofoonplaten, muziekclips en herkenbare film- en televisiefragmenten kun je lekker bewegen, samen...

Lees meer
Artquake Talent night in B3

Artquake Talent night in B3

Zet 24 februari in je agenda, neem vrienden en familie mee want het wordt weer een hele mooie en gezellige avond in B3! Naar aanleiding van het succes van de Artquake Kerstspecial afgelopen december keert Artquake terug naar poppodium B3 in Sint Pancras! Artquake gaat...

Lees meer