Popronde alkmaar 2023

Op vrijdag 10 november strijkt de Popronde weer neer in het centrum van Alkmaar!

 Alle optredens zijn gratis toegankelijk, je kunt dus zo binnenstappen!

Popronde is een landelijk reizend festival dat ieder najaar in de periode van september tot en met november plaatsvindt in een 40-tal steden door het hele land. Zo ook in Alkmaar!

De Popronde biedt voor (nog) onbekende acts de mogelijkheid zich te presenteren buiten de eigen regio en intensieve tour-en speelervaring op te doen.

De Popronde vindt plaats in een circuit van laagdrempelige locaties die onderling verschillen qua grootte en sfeer. Daardoor kan men op 1 avond, gratis, veel acts checken. Daarbij ligt het accent niet op “namen of trekkers”, maar op een divers, veelzijdig en kwalitatief goed programma. Ontdek jouw favoriete nieuwe act

Wij hebben alle artiesten met tijden en locatie op een rijtje gezet zodat jij niets hoeft te missen! Bekijk Popronde Alkmaar in onze Uitagenda!

Ook interessant

Theaterhit Knock-out! Een turboslapstickvoorstelling komt terug

Theaterhit Knock-out! Een turboslapstickvoorstelling komt terug

De theaterhit 'Knock-out' van Jakop Ahlbom Company en ISH Dance Collective keert wegens succes terug in de theaters! Een rollercoaster van een voorstelling vol acrobatische trucs en visuele effecten gaat vanaf 20 oktober op tour door Nederland en is op vrijdag 1 en...