PiratenFestijn in Egmond aan Zee

Tijdens de meivakantie organiseert Holland Sport samen met studenten van de Hogeschool van Amsterdam in de gemeente Bergen een sportieve activiteit.
Een uitdagend evenement waarbij de kinderen een echte piraat kunnen worden. In de middag van donderdag 4 mei kunnen deze avonturenliefhebbers zich uitleven op het strand van Egmond aan Zee, bij de hoofdingang bij Bad Egmond.

Er zullen verschillende activiteiten worden uitgezet op het strand waarbij alle deelnemers op de test worden gesteld om erachter te komen of zij in zich hebben wat nodig is om een piraat te zijn.

Alle kinderen van groep 5, 6, 7 én 8 zijn welkom.

Tijdens het Piraten Festijn wordt het strand omgetoverd tot een waar piraten landschap. Kinderen uit de gemeente Bergen kunnen zich uitleven bij het schatzoeken, een parcours, een wrak spel en nog meer leuke spellen. Kinderen kunnen zich bij binnenkomst melden bij de medewerkers, te herkennen aan de piraten outfits. Achteraf krijgen alle kinderen een power pakket met een gezonde snack en een beloning voor hun inzet.
Het Piraten Festijn is van 13.00 tot 17.00 uur. De inloop is vanaf 12.30 uur.

DatumTijdLocatie
04-05-202313:00 tot 17:00 uurStrandpaviljoen Bad Egmond
Egmond aan Zee

Ook interessant

Theaterhit Knock-out! Een turboslapstickvoorstelling komt terug

Theaterhit Knock-out! Een turboslapstickvoorstelling komt terug

De theaterhit 'Knock-out' van Jakop Ahlbom Company en ISH Dance Collective keert wegens succes terug in de theaters! Een rollercoaster van een voorstelling vol acrobatische trucs en visuele effecten gaat vanaf 20 oktober op tour door Nederland en is op vrijdag 1 en...