Nacht van de nacht in Heiloo, Alkmaar en Langedijk

Zaterdagavond 28 oktober is het weer Nacht van de Nacht. De Nacht van de Nacht is een jaarlijks evenement georganiseerd door de Natuur en Milieufederaties. Tijdens de Nacht van de Nacht worden er door het hele land evenementen georganiseerd in het donker. Honderden bedrijven en gemeenten doven lichten van gebouwen en reclameverlichting.

Dit jaar wordt de Nacht van de Nacht voor de negentiende keer georganiseerd.

Heiloo

28 oktober wordt Ook in Heiloo aandacht besteed aan Nacht van de Nacht, Het evenement vindt plaats op het Stationsplein en rondom Witte Kerk bij de deelnemende horeca. De Nacht van de Nacht begint om 20.00 uur en eindigt om 23.00 uur.

Hortus Alkmaar

Via een kwis route gaan we de Nacht van de Nacht beleven in de Hortus. Op deze avond lopen er ook deskundige rond met een batscanner. Zij vertellen hoe belangrijk het is dat er zo min mogelijk verlichting is in de nacht.

Broek op Langedijk

Langedijk4GlobalGoals organiseert ook dit jaar weer de Nacht van de Nacht. Op zaterdag 28 oktober zijn weer twee buitenactiviteiten: Deelnemers kunnen meedoen aan een gecombineerde vaar/wandeltocht door het Oosterdelgebied in Langedijk of een fietstocht langs en door het Geestmerambacht.

De vaartocht is geschikt voor kinderen vanaf ongeveer acht jaar, de fietstocht voor deelnemers vanaf ongeveer 14 jaar.

Ook interessant

Theaterhit Knock-out! Een turboslapstickvoorstelling komt terug

Theaterhit Knock-out! Een turboslapstickvoorstelling komt terug

De theaterhit 'Knock-out' van Jakop Ahlbom Company en ISH Dance Collective keert wegens succes terug in de theaters! Een rollercoaster van een voorstelling vol acrobatische trucs en visuele effecten gaat vanaf 20 oktober op tour door Nederland en is op vrijdag 1 en...