Moods Pink Floyd betovert Jongerencentrum Kompleks op 18 november

Moods Pink floyd tribute

Moods Pink Floyd betovert Jongerencentrum Kompleks op 18 november 2023

Jongerencentrum Kompleks is verheugd om aan te kondigen dat op 18 november 2023, de legendarische Pink Floyd-tributeband, Moods Pink Floyd, het podium zal betreden voor een onvergetelijke avond vol klassiekers en psychedelische muziek. Het wordt een avond vol nostalgie en muzikale virtuositeit die liefhebbers van Pink Floyd en muziek in het algemeen niet mogen missen.

Moods Pink Floyd staat bekend om hun indrukwekkende uitvoeringen van de tijdloze hits van Pink Floyd, met een ongeëvenaarde aandacht voor detail en een ongelooflijke live-ervaring die het publiek meeneemt op een reis door de muzikale erfenis van deze iconische band. Met een uitgebreide catalogus van nummers, waaronder “Comfortably Numb,” “Wish You Were Here,” “Shine On You Crazy Diamond” en vele anderen, belooft Moods Pink Floyd een avond vol muzikale hoogtepunten.

Deze speciale avond zal de atmosfeer van Pink Floyd’s legendarische optredens oproepen. Jongerencentrum Kompleks is de perfecte locatie voor deze betoverende reis terug in de tijd.

Details evenement Klik hier

Ook interessant

Theaterhit Knock-out! Een turboslapstickvoorstelling komt terug

Theaterhit Knock-out! Een turboslapstickvoorstelling komt terug

De theaterhit 'Knock-out' van Jakop Ahlbom Company en ISH Dance Collective keert wegens succes terug in de theaters! Een rollercoaster van een voorstelling vol acrobatische trucs en visuele effecten gaat vanaf 20 oktober op tour door Nederland en is op vrijdag 1 en...