Mixtream Band & Dj Contest

Vrijdag 19 en zaterdag 20 mei vindt de Mixtream Contest plaats in Jc Kompleks. Jury en publiek kiezen daar wie een festivalplek wint.

Het publiek stemt op 1 DJ en 1 live act voor het festival tijdens de Mixtream Band & DJ Contest. De deelnemende muzikanten doen er dus goed aan om veel fans mee te nemen en natuurlijk de aanwezigen te overtuigen met hun muziek.

Tijdens de avonden worden stemformulieren ingevuld door het publiek en degenen met de meeste stemmen die winnen! Daarnaast kiest ook de jury 1 DJ uit en 1 live act (band of rapper). In totaal winnen er 4 acts een optreden op Mixtream Festival

line-up

VRIJDAG 19 Mei

Bands: Krappe Sokken, The Lost Noise, Serotonia, Diversion. DJ’s: Airflow, Tonylemur, Rufus Benero, yoe, HRTS

ZATERDAG 20 Mei

Bands: Joe Last, Black Stone Roses, Relics, Ophina, Eurydice

Djs: MR J KARET, Joy genetic, BINK2BO, ONEOFAKIND, DJ Fransybe

Ter ondersteuning van lokaal muziektalent wordt met de Mixtream Contest een podium geboden, aan artiesten in en rondom Dijk en Waard, in het jongerencentrum én voor de winnende acts op het festival. Winnaars krijgen coaching van gevorderde musici ter voorbereiding op de festivaloptredens.

Mixtream Festival vindt plaats op Zondag 27 Augustus in het Rosarium park Heerhugowaard.

Ook interessant

Theaterhit Knock-out! Een turboslapstickvoorstelling komt terug

Theaterhit Knock-out! Een turboslapstickvoorstelling komt terug

De theaterhit 'Knock-out' van Jakop Ahlbom Company en ISH Dance Collective keert wegens succes terug in de theaters! Een rollercoaster van een voorstelling vol acrobatische trucs en visuele effecten gaat vanaf 20 oktober op tour door Nederland en is op vrijdag 1 en...