Landgoed Hoenderdaell is het ‘Leukste uitje van Noord-Holland 2023’

Landgoed Hoenderdaell is verkozen tot ‘Leukste uitje van Noord-Holland’. Dat blijkt uit de ANWB-verkiezing van het ‘Leukste uitje van Nederland 2023’. 

Vertegenwoordigers van Landgoed Hoenderdaell hebben tijdens de feestelijke prijsuitreiking een gouden award ontvangen. De zilveren en bronzen award gaan naar twee nieuwkomers in de top 3. Maritiem-en Juttersmuseum Flora en Marinemuseum Den Helder.

Maar liefst 96.000 stemmen zijn uitgebracht op de genomineerde uitjes, zowel op landelijk niveau als per provincie. Voor de provincie Noord-Holland lichten enthousiaste bezoekers van Landgoed Hoenderdaell hun stem toe: “Een dierenpark zoals je hoopt dat ze allemaal zouden zijn.”

Uit onderzoek van de ANWB blijkt dat 46% van de Nederlanders een uitje in eigen provincie belangrijk vindt. Kijk voor alle winnaars van de Leukste uitjes per provincie en de winnaar van Leukste uitje van Nederland op www.anwb.nl/leuksteuitje.

Foto: vertegenwoordigers Landgoed Hoenderdaell (aangeleverd)

Ook interessant

Theaterhit Knock-out! Een turboslapstickvoorstelling komt terug

Theaterhit Knock-out! Een turboslapstickvoorstelling komt terug

De theaterhit 'Knock-out' van Jakop Ahlbom Company en ISH Dance Collective keert wegens succes terug in de theaters! Een rollercoaster van een voorstelling vol acrobatische trucs en visuele effecten gaat vanaf 20 oktober op tour door Nederland en is op vrijdag 1 en...