Lachend het jaar uit met de finale van Comedy Slam 2023

Op donderdag 28 december kan je bij Cool in Heerhugowaard lachend het jaar uit, want dan staat de finale van de Comedy Slam 2023 op het programma. Cool Comedy staat garant voor kramp in je lachspieren! De leukste stand-up comedians betreden het podium van de grote zaal en delen hun beste oneliners en anekdotes met het publiek.

Finale Comedy Slam 2023 

Deze avond beleef je de grande finale van de Comedy Slam 2023! Een jaarlijkse contest waarin ambitieuze stand up comedians uit Nederland en België het tegen elkaar opnemen. Eerdere winnaars waren Fabian Franciscus, Jeron de Wulf, Gerthein Boersma, Emiel van der Logt, Said el Hassnaoui, Domien Vloebergh en Eric Goossens.

Grappige Zaken en Playground Comedy verzorgen afwisselend de line-up van ruwe diamanten en door-gewinterde comedians, aangekondigd door de MC. 

Tickets en informatie

De grand finale zal op donderdag 28 december van 21:00 tot 22.30 uur plaatsvinden. Meer informatie is te vinden op de website van Cool kunst en cultuur. 

Ook interessant

Stadsfabriek Jazz Presenteert: Sybil Monty

Stadsfabriek Jazz Presenteert: Sybil Monty

Zondag 25 februari presenteert men een cross-over concert van Sybil Monty!! Is het Jazz? Is het een dance concert? Sybil Monty is het pet project van vijf beroepsmusici. Het project is een speelplaats, vrije ruimte, om op avontuur te gaan, om moois en plezier te...

Lees meer
200 jaar KNRM in beeld: Exposities door heel ‘t land!

200 jaar KNRM in beeld: Exposities door heel ‘t land!

Voor de expositie 'Redders op zee' slaan 13 maritieme musea in Nederland de handen in een. De foto’s gemaakt door landschapsfotograaf Jeroen Hofman en portretfotograaf Robin de Puy worden aangevuld met verhalen van KNRM-redders van vroeger en nu. De combinatie van...

Lees meer