Laatste editie, Live In Hoorn

Dit jaar de allerlaatste kans om ouderwets te genieten van Live in Hoorn met alle grote sterren van Nederland!

Live in Hoorn heeft de namen bekend gemaakt voor de elfde editie van het festival. Bezoekers kunnen tijdens deze laatste editie op het Pelmolenpad in Hoorn genieten van maar liefst zeven artiesten, waarvan vijf festivalacts.

BLØF, Maan, Flemming & Ronde staan allemaal zestig minuten op het podium met hun eigen band en Kris Kross Amsterdam is de knallende afsluiter. Claude en Yves Berendse maken de line-up compleet. Zaterdag 15 juli vanaf 14.00 uur gaat het dus knallen in de megatent op het Pelmolenpad. Wie erbij wil zijn moet snel zijn; de voorverkoop is zaterdag 18 februari gestart.

Het is de organisatie opnieuw gelukt om BLØF te verleiden naar Live in Hoorn te komen. Nu nog grootser en spectaculairder en een van de weinige live-optredens in Noord-Holland van deze topband. Ook Maan is er weer bij en zet dankzij haar mooie sound gecombineerd met een fantastische dansact een zeer indrukwekkende show neer. Flemming en Rondé zijn voor het eerst te bewonderen in Hoorn. Rondé speelt ongetwijfeld de grote hits ‘Love Myself’ en ‘Hard to Say Goodbye’ spelen, ondersteund door haar eigen band. Flemming is momenteel helemaal hot. De in korte tijd enorm populair geworden Claude uit onze eigen regio en Yves Berendse zullen het sfeertje nog verder aanwakkeren en Kris Kross Amsterdam maakt er als afsluiter net zo’n gekkenhuis van als vorig jaar.

Megagrote tent

Het festivalterrein is dit jaar net zo ruim en uitgebreid als vorig jaar. Een megagrote tent, een groot horecaplein met een uitgebreid assortiment aan eten en drinken, veel zitmogelijkheden en heel veel gratis toiletten. Alle ingrediënten om een er een mooie feestelijke dag van te maken. Zaterdag 15 juli gaan de deuren om 14.00 uur open.

Laatste editie

De organisatie wil graag nog jaren door, maar het festivalterrein wordt getransformeerd tot een grote woonwijk met ruim zeshonderd woningen. Binnen Hoorn zijn geen soortgelijke locaties beschikbaar, dus daarom dit jaar de allerlaatste kans om ouderwets te genieten van Live in Hoorn met alle grote sterren van Nederland!

Meer informatie over de acts, de tijden van de shows en het laatste nieuws over Live in Hoorn is te vinden op www.liveinhoorn.nl en onze Uitagenda

Ook interessant

Aanstaande zondag Jazztival in Podium Victorie

Aanstaande zondag Jazztival in Podium Victorie

Het jaarlijkse Jazztival vind plaats op zondagmiddag 29 oktober in Podium Victorie. Tijdens "Jazztival Presents" dompel je onder in verschillende soorten jazzmuziek van zowel grote als lokale namen. Intieme setting Jazztival komt uit de koker van SBSJazz, en wordt al...

Ares – Most Wanted Tour 30 April in Alkmaar

Ares – Most Wanted Tour 30 April in Alkmaar

Nederlandse rapper en artiest Ares, ook bekend als Rens Ottema, brengt begin 2024 zijn "Most Wanted Tour" naar podia in het hele land. Ondanks zijn eerdere uitverkochte shows in grote zalen, heeft Ares ervoor gekozen om een nieuwe weg in te slaan met deze tour,...