Koningsdag Broek Op Langedijk

Broeker koningsdag

Koningsdag in Broek op Langedijk belooft weer een mooi feest te worden! In dit speciale jubileumjaar van broeker koningsdag vieren zij het 90-jarige bestaan van de oranje activiteiten in Broek op Langedijk met een extra feestelijk programma. Daarbij zijn alle activiteiten georganiseerd naar het thema ’90 jaar oranje circus’.

Koningsdag Broek op Langedijk

Koningsdag is een van de meest feestelijke dagen van het jaar in Nederland en wordt op 27 april gevierd. Op deze dag wordt de verjaardag van Koning Willem-Alexander gevierd en wordt het hele land ondergedompeld in een feestelijke sfeer. In Broek op Langedijk wordt Koningsdag elk jaar op een bijzondere manier gevierd.

Programma Koningsdag Broek op Langedijk

Broeker Koningsdag 2024

Tijdens de Broeker Koningsdag geniet je bijvoorbeeld van de tulpenparade, muziek op het plein, de zeskamp en een speciaal programma voor de senioren onder ons. De festiviteiten beginnen hier al op 21 april. Denk aan:

– Giga Broeker Muziekquiz (vrijdag 19 april)
– Ik Hou Van Holland Party (zaterdag 20 april)
– Optocht (Zaterdag 27 april)
– Tulpen parade (Zaterdag 27 april) 
– Feest op het Plein (Zaterdag 27 april)
– Senioren Programma (Zaterdag 27 april) 

Muziek op het Plein

Op het Havenplein is er de gehele Broeker Koningsdag gezellige muziek. Zo zijn er optredens van o.a. Danny Bolten, Bob en de Blue Band en de feestploeg.

Danny Bolten
Deze zanger uit Heerhugowaard brengt de stemming erin! Met een breed repertoire aan Engels- en Nederlandstalige hits is hij tijdens Broeker Koningsdag op het Havenplein en in de feesttent te vinden!

Bob en de Blue Band
Bob en de Blue Band is opgericht in 2001 en sindsdien al jarenlang succesvol in Nederland en daarbuiten. Het enthousiasme van de groep maakt de band een graag geziene gast op ieder feest. De band is een unieke act waar je naar wilt blijven kijken. De Blue Band heeft ruime ervaring op grote podia zoals festivals, bedrijfsevenementen, privë-feesten en weet zich ook prima te schikken op intiemere locaties. De band brengt een breed repertoire, van pop tot rock-‘n-roll in de breedste zin van het woord. Vele classics en medleys worden afgewisseld met de knallers van nu, zowel Engels- als Nederlandstalig.

DJ Jesse
DJ Jesse is in korte tijd uitgegroeid tot een bekend gezicht bij evenementen in de kop van Noord-Holland. Hoewel deze DJ pas 13 jaar oud is heeft hij de sound waarop de gevestigde namen in het DJ-circuit jaloers op zijn. Tot zijn grote voorbeelden behoren onder meer feest DJ’s OJKB, Ruud en Jacco Silver.

De Feestploeg
Deze feestmakers, maffe dj’s, mc’s, dansers en creatieve gekken zetten de feesttent op het Havenplein op z’n kop! Met een mix van energieke, feestelijke mash-ups, chaotische gekkigheid én een enthousiasme waar de vonken van afspatten sluit deze act Broeker Koningsdag 2024 af!

Ook interessant

Museum Kasteel Vlotburg terug in Alkmaar

Museum Kasteel Vlotburg terug in Alkmaar

Aan de Kanaalkade in Alkmaar ligt tot en met 21 maart reizend kasteelschip Vlotburg. De middeleeuwen waren woeste en donkere tijden. Een tijd van kastelen, ridders, jonkvrouwen en heldhaftige strijders. Op het museumschip kun je met ridder Lenny op een unieke en...

Lees meer
Stadsfabriek Jazz Presenteert: Sybil Monty

Stadsfabriek Jazz Presenteert: Sybil Monty

Zondag 25 februari presenteert men een cross-over concert van Sybil Monty!! Is het Jazz? Is het een dance concert? Sybil Monty is het pet project van vijf beroepsmusici. Het project is een speelplaats, vrije ruimte, om op avontuur te gaan, om moois en plezier te...

Lees meer