Klim naar het grote raam verlengd

De organisatie van de Klim naar Het Grote Raam is verheugd om aan te kondigen de Klim naar Het Grote Raam te willen voortzetten!

Vanwege de enthousiaste reacties en steun is er daarom besloten het evenement te verlengen tot en met 10 september 2023. Zo kunnen nog meer bezoekers de klim naar veertig meter hoogte maken.

De plaatsing van Het Grote Raam

Vanaf 22 augustus worden de eerste panelen van Het Grote Raam geplaatst. Het raam is 6 meter breed en 23 meter hoog. Bezoekers van ‘De Klim’ kunnen dit vanaf dichtbij meemaken. Dichter bij Het Grote Raam kom je niet. Een unieke en niet te missen kans deze zomer! Het Raam met als titel “licht van de vrijheid” is ontworpen door internationaal kunstenaar Fiona Tan.

De klim kan iedereen nog tot 10 september maken, voor €5 klim je naar 40 meter hoogte. waar een prachtig panorama uitzicht over Alkmaar en omgeving te beleven is. Op deze hoogte sta je oog in oog met het beeld van Laurentius. Onderweg doe je allerlei nieuwe ontdekkingen over de kerk, de stad en natuurlijk het nieuwe raam.

Kijk voor meer informatie en tickets op klimnaarhetgroteraam.nl.

Ook interessant

Theaterhit Knock-out! Een turboslapstickvoorstelling komt terug

Theaterhit Knock-out! Een turboslapstickvoorstelling komt terug

De theaterhit 'Knock-out' van Jakop Ahlbom Company en ISH Dance Collective keert wegens succes terug in de theaters! Een rollercoaster van een voorstelling vol acrobatische trucs en visuele effecten gaat vanaf 20 oktober op tour door Nederland en is op vrijdag 1 en...