Kledingruilbeurs in De Rietschoot in Koedijk

Kledingruilbeurs de rietschoot koedijk

Kledingruilbeurs voor dames en tieners in De Rietschoot

Miskoopjes in de kast? Stapels kleding die je niet meer draagt of zelfs nooit gedragen hebt? Gun je je kleding een tweede leven? Ruil ze in voor leuke ‘nieuwe’ kleding.

Op zondag 5 februari wordt van 13.00 – 16.00 in de Rietschoot een duurzame ruilbeurs gehouden op het gebied van kleding voor dames én tieners.

Wat is de bedoeling?
Je komt met een gevulde tas met daarin kleding die schoon is én in goede staat.  Leuke accessoires zoals sjaaltjes, riemen en sieraden zijn óók welkom.

De kleding wordt samen met vrijwilligers uitgestald en/of opgehangen en daarna ga je zelf “shoppen” zonder te betalen! Dit mooie bewonersinitiatief wordt voor de uitvoering ondersteund door vrijwilligers van Pop- en showkoor Heartbeat en tienerkoor Young Heartbeat. Duurzaamheid en sociale betrokkenheid vormen de motivatie.

Toegang:
De toegang is gratis, een vrijwillige bijdrage op de dag zelf voor de organisatie is altijd welkom.

Ook interessant

Museum Kasteel Vlotburg terug in Alkmaar

Museum Kasteel Vlotburg terug in Alkmaar

Aan de Kanaalkade in Alkmaar ligt tot en met 21 maart reizend kasteelschip Vlotburg. De middeleeuwen waren woeste en donkere tijden. Een tijd van kastelen, ridders, jonkvrouwen en heldhaftige strijders. Op het museumschip kun je met ridder Lenny op een unieke en...

Lees meer
Stadsfabriek Jazz Presenteert: Sybil Monty

Stadsfabriek Jazz Presenteert: Sybil Monty

Zondag 25 februari presenteert men een cross-over concert van Sybil Monty!! Is het Jazz? Is het een dance concert? Sybil Monty is het pet project van vijf beroepsmusici. Het project is een speelplaats, vrije ruimte, om op avontuur te gaan, om moois en plezier te...

Lees meer