Kane kondigt extra comeback-concerten aan in Ziggo Dome

KANE maakt zijn terugkeer naar de muziekscene voor in ieder geval vijf concerten in de Ziggo Dome in Amsterdam. Kane is daar op 4,5,7,8 en 9 juni 2024 te zien. Na hun besluit om in 2014 de band te ontbinden, staan Dinand Woesthoff en Dennis van Leeuwen weer samen op het podium om het 25-jarig jubileum van KANE te vieren. Eerder wisten we al te melden dat Kane werkte aan een comeback. We zien het nog steeds gebeuren dat de band aanwezig is bij de Vrienden van Amstel concertserie, maar in april geeft de Haagse band ook eigen concerten.

Deze shows, genaamd KANE reCONNECT, beloven een mix te zijn van hun klassieke hits en nieuwe muziek. De aankondiging van hun terugkeer gaat gepaard met de release van de nieuwe single “What Are You Waiting For?” op 26 september. Bovendien is er een documentaire getiteld “KANE: A Story Recorded” uitgebracht om de reis van de band te documenteren.

KANE, bekend om hits als “Rain Down On Me” en “So Glad You Made It,” genoot eerder succes in Nederland en daarbuiten. Ze behaalden talloze prijzen zoals onder andere zes Edisons en drie 3FM-awards.

De kaartverkoop begint op 29 september om 10.00 uur. De ticketprijzen zullen beginnen vanaf € 51,00. Wil je zeker weten dat je de verkoop niet mist? Stel dan hier een reminder in voor de verkoop van het concert van Kane.

Ook interessant

Theaterhit Knock-out! Een turboslapstickvoorstelling komt terug

Theaterhit Knock-out! Een turboslapstickvoorstelling komt terug

De theaterhit 'Knock-out' van Jakop Ahlbom Company en ISH Dance Collective keert wegens succes terug in de theaters! Een rollercoaster van een voorstelling vol acrobatische trucs en visuele effecten gaat vanaf 20 oktober op tour door Nederland en is op vrijdag 1 en...