Jaarmarkt Heiloo op Zaterdag 29 Juli

De wegens Storm Poly afgelaste jaarmarkt van Heiloo komt er alsnog en wel op zaterdag 29 juli. Dat maakte de organisatie bekend.

De langste jaarmarkt van Noord Holland strijkt Zaterdag 29 juli weer neer in Heiloo. Over een lengte van ruim twee kilometer staan die dag van 10.00 tot 18.00 uur talloze kramen en attracties op de Heerenweg, waar tientallen standhouders, winkeliers en verenigingen hun aanbod presenteren aan het winkelend publiek. De jaarmarkt in Heiloo is inmiddels een geliefde traditie, met elk jaar weer een gezellige sfeer.

De markt kent ook dit jaar veel vaste deelnemers én nieuwkomers, die de leukste, lekkerste, mooiste en nieuwste artikelen aanbieden. Zo staan er weer tot zo’n driehonderd meest uiteenlopende kramen, met een divers aanbod variërend van kleding, sieraden, tassen en cd’s tot ambachtelijke producten, vintage, etc. Ook de winkels in Heiloo zijn bij deze markt betrokken. Voor de kinderen zijn er leuke attracties.

Ook interessant

Theaterhit Knock-out! Een turboslapstickvoorstelling komt terug

Theaterhit Knock-out! Een turboslapstickvoorstelling komt terug

De theaterhit 'Knock-out' van Jakop Ahlbom Company en ISH Dance Collective keert wegens succes terug in de theaters! Een rollercoaster van een voorstelling vol acrobatische trucs en visuele effecten gaat vanaf 20 oktober op tour door Nederland en is op vrijdag 1 en...