Helders Bier Festival 2023

Voor de vijfde keer op rij presenteert Theater de Kampanje het Helders Bier Festival! Blok vrijdag 15 en zaterdag 16 september in je agenda en kom proeven, luisteren en genieten. Den Helder is dat weekend de thuishaven voor plaatselijke en landelijke Craft-bier brouwerijen.

Tijdens deze 5e editie zijn er ruim 20 toonaangevende bierbrouwerijen zoals Havenbrouwerij Het Brouwdok uit Harlingen, STOKED! Beer uit Bergen, St. Bernardus uit België, Stone Brewing uit de USA en de Italiaanse brouwerij Mister B. Zoveel mogelijk biersoorten en stijlen is de insteek van het festival. Allemaal maken ze hun eigen sfeer en stijl. Je loopt als het ware van België naar Texel en verder de Italiaanse bergen in. Je kunt zo kennismaken met andere bieren dan je gewend bent.

Als je niet van bier houdt, kun je je toch laten verrassen op dit festival met wijn van Tap & Joy en cocktails van Molotov Cocktails. Naast lekkere hapjes van restaurant Stoom en de RollerRoasters op de plint, kun je je dit jaar ook laten verrassen door smakelijke oesters van de Oesterman Martin Zeeman van Texel en Bierbonbons van Inge Sikkens, oud-deelneemster van Heel Holland Bakt. Fijne muziek van DJ Peter en Barrel Aged Tunes op de vrijdag en Boem! Funkyhouse op de zaterdag zorgen voor het optimale festivalgevoel!

Info en kaartverkoop
Het Festival zal worden gehouden op: 
Vrijdag 15 september van 15.00 tot 22.00 uur 
zaterdag 16 september van 13.00 tot 20.00 uur
Theater de Kampanje, Den Helder

Bekijk het Evenement in onze uitagenda!

Ook interessant

Zondag 18 Februari muzikale middag in Buk Buk Heiloo

Zondag 18 Februari muzikale middag in Buk Buk Heiloo

Buk Buk in Heiloo nodigt je uit om op zondag 18 februari van 14.30 tot 17.30 uur deel te nemen aan een muzikale middag vol nostalgie. Onder het genot van muziek van grammofoonplaten, muziekclips en herkenbare film- en televisiefragmenten kun je lekker bewegen, samen...

Lees meer
Artquake Talent night in B3

Artquake Talent night in B3

Zet 24 februari in je agenda, neem vrienden en familie mee want het wordt weer een hele mooie en gezellige avond in B3! Naar aanleiding van het succes van de Artquake Kerstspecial afgelopen december keert Artquake terug naar poppodium B3 in Sint Pancras! Artquake gaat...

Lees meer