Heerhugowaardse Miss Isa is de jongste vrouwelijke Hardstyle artiest ooit op een groot festival

De pas 13-jarige Miss Isa pakte een primeur met haar optreden als jongste vrouwelijke hardstyle DJ ooit. Op de zaterdag van Elektrum Festival maakte ze grote indruk door compleet foutloos én zonder zenuwen te draaien tijdens haar debuut.

Isabella zit in het tweede jaar van havo/vwo en is begonnen met draaien tot ze 9 jaar was. “Ik wilde samen iets met mijn vader doen en zo kwamen we bij een DJ-cursus terecht in Amsterdam”. Onder begeleiding van haar ouders mag ze (nu ze net 13 jaar geworden is) volgens de wet optreden op een evenement. Organisaties als Intents Festival, WiSH Outdoor, Bevrijdingsfestival Haarlem en Finally Fiesta geven haar een podium. 

Met slechts 13 jaar oud schreef Miss Isa geschiedenis door de jongste vrouwelijke dj te worden die ooit heeft opgetreden op een hardstyle Festival. Haar opmerkelijke reis begon op 9 jarige leeftijd en sindsdien heeft de jonge Heerhugowaardse hard gewerkt aan het perfectioneren van haar dj skills. Zo trok ze snel de aandacht van de organisaties in de hardere stylen scene. 

Miss Isa is snel uitgegroeid tot een talent op het gebied van hardstyle, maar dit is pas het begin van haar veelbelovende carrière!

Ook interessant

Theaterhit Knock-out! Een turboslapstickvoorstelling komt terug

Theaterhit Knock-out! Een turboslapstickvoorstelling komt terug

De theaterhit 'Knock-out' van Jakop Ahlbom Company en ISH Dance Collective keert wegens succes terug in de theaters! Een rollercoaster van een voorstelling vol acrobatische trucs en visuele effecten gaat vanaf 20 oktober op tour door Nederland en is op vrijdag 1 en...

Aanstaande zondag Jazztival in Podium Victorie

Aanstaande zondag Jazztival in Podium Victorie

Het jaarlijkse Jazztival vind plaats op zondagmiddag 29 oktober in Podium Victorie. Tijdens "Jazztival Presents" dompel je onder in verschillende soorten jazzmuziek van zowel grote als lokale namen. Intieme setting Jazztival komt uit de koker van SBSJazz, en wordt al...