Heerhugowaard Live een uitverkocht succes!

Heerhugowaard Live, het populaire jaarlijkse muziekfestival, was dit jaar een groot succes. Over beide dagen verdeeld zagen duizenden bezoekers optredens van onder andere Kris Kross Amsterdam, Edwin Evers Band, Frans Duijts en Emma Heesters.

De optredens vonden voor de eerste keer zowel binnen als buiten plaats. Buiten op het Strand van Luna Stage en indoor in het vernieuwde FG Live. De sfeer op het terrein was prima, de bezoekers konden genieten van eten en drinken en een lekker zonnetje op zondag. Het evenement bestaat 5 jaar en was voor de eerste keer geheel uitverkocht.

In het vernieuwde FG Live treden in het weekend van 6 en 7 oktober Van Velzen en Van Dik Hout op. Dit wordt de officiële opening van het poppodium. Tickets hiervoor zijn nog beschikbaar via FG-Live.nl.

Bron: Heerhugowaard Live

Ook interessant

Aanstaande zondag Jazztival in Podium Victorie

Aanstaande zondag Jazztival in Podium Victorie

Het jaarlijkse Jazztival vind plaats op zondagmiddag 29 oktober in Podium Victorie. Tijdens "Jazztival Presents" dompel je onder in verschillende soorten jazzmuziek van zowel grote als lokale namen. Intieme setting Jazztival komt uit de koker van SBSJazz, en wordt al...

Ares – Most Wanted Tour 30 April in Alkmaar

Ares – Most Wanted Tour 30 April in Alkmaar

Nederlandse rapper en artiest Ares, ook bekend als Rens Ottema, brengt begin 2024 zijn "Most Wanted Tour" naar podia in het hele land. Ondanks zijn eerdere uitverkochte shows in grote zalen, heeft Ares ervoor gekozen om een nieuwe weg in te slaan met deze tour,...