Gezondheidsmarkt Hortus zoekt standhouders

Heb je iets te verkopen voor of te vertellen over een gezonde levensstijl? Meld je dan aan als standhouder voor de gezellige Gezondheidsmarkt bij Hortus Alkmaar op zondag 11 juni van 12.00 – 17.00 uur.

Deze markt staat in het teken van een gezonde levensstijl. Denk bijvoorbeeld aan gezonde voeding en ontspanning. Er zijn marktkramen waar je je waar kunt verkopen. Je kunt een workshop of lezing verzorgen over jouw specialiteit.

Ook zijn er gratis rondleidingen door de tuin voor de bezoekers en speurtochten voor kinderen. Een kraam huren kost slechts € 30,-.Geïnteresseerd? Mail dan even naar Leoniek Verhage via [email protected] of bel 072 5669639 voor meer informatie of je aanmelding.

Tot ziens op de Gezondheidsmarkt! Als standhouder of als bezoeker!

Ook interessant

Aanstaande zondag Jazztival in Podium Victorie

Aanstaande zondag Jazztival in Podium Victorie

Het jaarlijkse Jazztival vind plaats op zondagmiddag 29 oktober in Podium Victorie. Tijdens "Jazztival Presents" dompel je onder in verschillende soorten jazzmuziek van zowel grote als lokale namen. Intieme setting Jazztival komt uit de koker van SBSJazz, en wordt al...

Ares – Most Wanted Tour 30 April in Alkmaar

Ares – Most Wanted Tour 30 April in Alkmaar

Nederlandse rapper en artiest Ares, ook bekend als Rens Ottema, brengt begin 2024 zijn "Most Wanted Tour" naar podia in het hele land. Ondanks zijn eerdere uitverkochte shows in grote zalen, heeft Ares ervoor gekozen om een nieuwe weg in te slaan met deze tour,...