Geniet van een zee aan lichtkunstwerken in Zandvoort tijdens de Zandvoort Light Walk

Zandvoort lightwalk 2024

Op zaterdagavond 18 februari is het tijd voor de 2e editie van de Zandvoort Light Walk. Alle afstanden van deze belevingsvolle avondwandeltocht van 6, 14 en 18 km zijn vernieuwd. De nieuwe routes brengen de deelnemers door het gezellige Zandvoort, over het strand en over het CM.com Circuit Zandvoort. Onderweg worden de deelnemers verrast door de mooiste lichtkunstwerken en indrukwekkende lichtacts.

Alle deelnemers starten op de Kleine Krocht in het dorpscentrum van Zandvoort. De 14 en 18 km-wandelaars finishen ook op deze plek. De Family Walk-deelnemers finishen iets eerder in het centrum, bij het Gasthuisplein. De deelnemers van alle afstanden wandelen de routes met de klok mee en voor iedereen is CM.com Circuit Zandvoort de laatste verzorgingspost. Na de finish is iedereen welkom bij het gezellige finishfeest in het centrum van Zandvoort.

Verzorging onderweg
De Zandvoort Light Walk brengt de de deelnemers langs een zee aan lichtjes. Tijdens het wandelen moet er natuurlijk ook af en toe gepauzeerd worden. Langs de route staan verschillende gezellige stempel- en verzorgingsposten waar deelnemers naast een stempel ook iets lekkers krijgen. Bij de 2e editie zijn de Zandvoortselaan, NIUS Beach House, Thalassa en CM.com Circuit Zandvoort de locaties van de verzorgingsposten. Daar kunnen de wandelaars even uitrusten voor het vervolg van hun Zandvoort Light Walk-avontuur!

70% startbewijzen uitverkocht
Er kunnen dit jaar 7.000 wandelaars meedoen aan de Zandvoort Light Walk. Inmiddels staan al bijna 5.000 wandelaars ingeschreven voor de verrassende wandelbeleving. De Family Walk, de wandeltocht van 6 km voor het hele gezin, is zelfs al uitverkocht. De 1.500 beschikbare startbewijzen vlogen de deur uit. Voor de twee langere afstanden van 14 en 18 km zijn nog startbewijzen beschikbaar.

Inschrijven
Schrijf je in voor de 14 of 18 km via www.zandvoortlightwalk.nl en wandel op zaterdagavond 18 februari met ons mee! De inschrijving is geopend t/m 6 februari of totdat alle startgroepen uitverkocht zijn.

Ook interessant

Museum Kasteel Vlotburg terug in Alkmaar

Museum Kasteel Vlotburg terug in Alkmaar

Aan de Kanaalkade in Alkmaar ligt tot en met 21 maart reizend kasteelschip Vlotburg. De middeleeuwen waren woeste en donkere tijden. Een tijd van kastelen, ridders, jonkvrouwen en heldhaftige strijders. Op het museumschip kun je met ridder Lenny op een unieke en...

Lees meer
Stadsfabriek Jazz Presenteert: Sybil Monty

Stadsfabriek Jazz Presenteert: Sybil Monty

Zondag 25 februari presenteert men een cross-over concert van Sybil Monty!! Is het Jazz? Is het een dance concert? Sybil Monty is het pet project van vijf beroepsmusici. Het project is een speelplaats, vrije ruimte, om op avontuur te gaan, om moois en plezier te...

Lees meer