FG Live in voormalige Waardse Tempel

Na de sluiting van de Waerdse Tempel en voormalig Palm Beach kunnen muziek fanaten eindelijk weer uitgaan in de compleet gerenoveerde poptempel. FG-Groep opent namelijk FG Live in Heerhugowaard.

Op vrijdag 6 oktober zijn de deuren voor het eerst sinds jaren weer open voor het publiek. Van Dik Hout en VanVelzen zijn de eerste nanen die in het openingsweekend zullen optreden.

Naast Van Dik Hout en VanVelzen treedt in het najaar van 2023 Mart Hoogkamer op. En zijn er evenementen zoals Koos Alberts Awards, Crazy Pianos on Tour, Qmusic The Party en een nieuwjaarfeest in FG Live.

Behalve concerten is FG Live er ook voor zakelijke evenementen. Met verschillende zalen groot en klein is er voor ieder evenement een passende oplossing. FG-Groep gaat alles op alles zetten om van FG Live een groot succes te maken zegt eigenaar en directeur Fred Grifhorst.

De FG-Groep, bekend van Sanisale, Keukensale en Sanidump, heeft de poptempel op het strand van Luna grondig gerenoveerd en verbouwd, Ook zijn er nieuwe licht en geluidsinstallaties geplaatst en de akoestiek in de grote zaal is verbeterd.

Ook interessant

Aanstaande zondag Jazztival in Podium Victorie

Aanstaande zondag Jazztival in Podium Victorie

Het jaarlijkse Jazztival vind plaats op zondagmiddag 29 oktober in Podium Victorie. Tijdens "Jazztival Presents" dompel je onder in verschillende soorten jazzmuziek van zowel grote als lokale namen. Intieme setting Jazztival komt uit de koker van SBSJazz, en wordt al...

Ares – Most Wanted Tour 30 April in Alkmaar

Ares – Most Wanted Tour 30 April in Alkmaar

Nederlandse rapper en artiest Ares, ook bekend als Rens Ottema, brengt begin 2024 zijn "Most Wanted Tour" naar podia in het hele land. Ondanks zijn eerdere uitverkochte shows in grote zalen, heeft Ares ervoor gekozen om een nieuwe weg in te slaan met deze tour,...