Eerste namen bekend Mixtream Festival 2023

𝗢𝗽 𝘇𝗼𝗻𝗱𝗮𝗴 𝟮𝟳 𝗮𝘂𝗴𝘂𝘀𝘁𝘂𝘀 𝗶𝘀 𝗵𝗲𝘁 𝗴𝗿𝗮𝘁𝗶𝘀 𝘁𝗼𝗲𝗴𝗮𝗻𝗸𝗲𝗹𝗶𝗷𝗸𝗲 𝗠𝗶𝘅𝘁𝗿𝗲𝗮𝗺 𝗙𝗲𝘀𝘁𝗶𝘃𝗮𝗹 𝘁𝗲𝗿𝘂𝗴 𝗶𝗻 𝗛𝗲𝗲𝗿𝗵𝘂𝗴𝗼𝘄𝗮𝗮𝗿𝗱 𝗛𝗲𝘁 𝗥𝗼𝘀𝗮𝗿𝗶𝘂𝗺 𝗣𝗮𝗿𝗸 𝘇𝗮𝗹 𝘄𝗲𝗲𝗿 𝘁𝘄𝗲𝗲 𝗽𝗼𝗱𝗶𝗮 𝗵𝗲𝗯𝗯𝗲𝗻 𝘄𝗮𝗮𝗿 𝗯𝗮𝗻𝗱𝘀 𝗲𝗻 𝗗𝗝’𝘀 𝗼𝗽𝘁𝗿𝗲𝗱𝗲𝗻.

De eerste namen zijn net bevestigd: niemand minder dan de bekende Triggerfinger-zanger 𝗥𝘂𝗯𝗲𝗻 𝗕𝗹𝗼𝗰𝗸 zal met liveband optreden op het hoofdpodium. De excentrieke DJ 𝗚𝗹𝗮𝗱𝗱𝗲 𝗣𝗮𝗹𝗶𝗻𝗴, waarvan zijn hyperactieve muziek bijna niet te omschrijven is, zal te horen zijn op het dance-podium.

Onlangs vond de wedstrijd, de Mixtream Band & Contest, plaats in Jc Kompleks. Op twee drukbezochte avonden traden lokale bands en DJ’s op voor muziekliefhebbers, ouders en vrienden. 4 acts hebben een plek op het festival weten te veroveren. 𝗘𝘂𝗿𝘆𝗱𝗶𝗰𝗲 en 𝗛𝗥𝗧𝗦 werden uitgekozen door de jury en 𝗞𝗿𝗮𝗽𝗽𝗲 𝗦𝗼𝗸𝗸𝗲𝗻 en 𝗠𝗥𝗝𝗞𝗔𝗥𝗘𝗧 door het publiek.

De techniek van de wedstrijd en op het festival wordt door DSL Geluids- & Lichtverhuur verzorgd. In de aanloop naar het festival wordt er in Cool kunst en cultuur de Mixtream Popquiz gehouden.

Op zondag 27 augustus vindt Mixtream Festival 2023 plaats in Rosarium Park in Heerhugowaard. De entree is gratis voor alle leeftijden. Consumptiemunten zijn verkrijgbaar op het festival. Mixtream is pin-only. Om 13:00 uur starten de eerste artiesten en om 22:30 uur is het festival afgelopen.

Ook interessant

Theaterhit Knock-out! Een turboslapstickvoorstelling komt terug

Theaterhit Knock-out! Een turboslapstickvoorstelling komt terug

De theaterhit 'Knock-out' van Jakop Ahlbom Company en ISH Dance Collective keert wegens succes terug in de theaters! Een rollercoaster van een voorstelling vol acrobatische trucs en visuele effecten gaat vanaf 20 oktober op tour door Nederland en is op vrijdag 1 en...