Dierenambulance zoekt vrijwilligers!

De lente staat op het punt van beginnen en daarmee staat voor de Dierenambulance het drukste seizoen van het jaar op het punt van beginnen.

In het voorjaar wordt het namelijk erg druk met meldingen over jonge, gevonden dieren zoals vogels, haasjes en kittens die hulp nodig hebben. De dierenambulance is daarom op zoek naar dierenvrienden die als chauffeur of bijrijder op de dierenambulance willen rijden.

Werken als vrijwilliger bij de dierenambulance is leuk, leerzaam en vooral zinvol! 24 uur per dag komen er meldingen binnen over hulpbehoevende dieren. De dierenambulances rijden dagelijks naar deze dieren toe om de juiste hulp te bieden. Er is altijd wat te doen en daarom kunnen ze vrijwilligers goed gebruiken.

Als vrijwilliger op de dierenambulance help je dieren in nood en dat is ontzettend bijzonder en mooi werk dat veel voldoening kan geven.  Dierenambulance Noord-Kennemerland voert jaarlijks circa 4500 ritten uit en de werkzaamheden zijn enorm divers.

Dierenambulances kunnen ook ingeschakeld worden om de brandweer, politie en andere gemeentelijke diensten te assisteren.
Naast chauffeurs zijn bijrijders ook meer dan welkom. Solliciteren kan via: www.dierenbescherming.nl/vacatures.

Ook interessant

Theaterhit Knock-out! Een turboslapstickvoorstelling komt terug

Theaterhit Knock-out! Een turboslapstickvoorstelling komt terug

De theaterhit 'Knock-out' van Jakop Ahlbom Company en ISH Dance Collective keert wegens succes terug in de theaters! Een rollercoaster van een voorstelling vol acrobatische trucs en visuele effecten gaat vanaf 20 oktober op tour door Nederland en is op vrijdag 1 en...