De Weide Festival 2024

Zaterdag 15 juni ligt aan de rand van Alkmaar achter de Boekelermeer het festivalterrein van De Weide. Op een kleine 15 minuten fietsen van het centrum, verborgen tussen de imposante bomen en wapperende rietkragen.

“π˜Ώπ™š π™’π™šπ™žπ™™π™š π™—π™žπ™šπ™™π™© π™™π™š π™₯π™šπ™§π™›π™šπ™˜π™©π™š π™˜π™€π™’π™—π™žπ™£π™–π™©π™žπ™š 𝙫𝙖𝙣 π™‘π™žπ™«π™š π™–π™˜π™©π™¨ π™šπ™£ π˜Ώπ™…’𝙨 π™’π™šπ™© π™šπ™šπ™£ π™žπ™£π™£π™€π™«π™šπ™§π™šπ™£π™™π™š π™₯π™§π™€π™œπ™§π™–π™’π™’π™šπ™§π™žπ™£π™œ 𝙫𝙖𝙣 π™£π™–π™©π™žπ™€π™£π™–π™‘π™š π™šπ™£ π™žπ™£π™©π™šπ™§π™£π™–π™©π™žπ™€π™£π™–π™‘π™š π™–π™§π™©π™žπ™šπ™¨π™©π™šπ™£ π™«π™šπ™§π™™π™šπ™šπ™‘π™™ π™€π™«π™šπ™§ π™™π™§π™žπ™š π™₯π™€π™™π™žπ™–”

Een nieuw electronisch muziekfestival op een unieke locatie. Intiem, vernieuwend en vooruitstrevende electronische muziek. Drie podia gelegen op een idyllisch boerenerf, omringd door hoge bomen en kabbelende slootjes.

Line-up voor De Weide 2024:

Moritz von Oswald
OgazΓ³n
Robag
Wruhme
Suze IjΓ³
Steevio & Suzybee (LIVE)
Roger Gerressen
Love Over Entropy (LIVE)
Jus-Ed
XDB
Nuno Dos Santos
BSS, Shamboleo
Atsuo The Pineapple Donkey
Bas Dobbelaer (LIVE)
Peltenburg
RenΓ© Engel
Tante Lien
Daniel v/d Zwaag (LIVE)
Bas Reznik
Acid Love Story
Sasha, DJ IBY
Loesch
Snoodaards (LIVE)
Jong Ahmed
BR

kaarten zijn beschikbaar vanaf 39 euro op de website van De Weide festival

Ook interessant

Museum Kasteel Vlotburg terug in Alkmaar

Museum Kasteel Vlotburg terug in Alkmaar

Aan de Kanaalkade in Alkmaar ligt tot en met 21 maart reizend kasteelschip Vlotburg. De middeleeuwen waren woeste en donkere tijden. Een tijd van kastelen, ridders, jonkvrouwen en heldhaftige strijders. Op het museumschip kun je met ridder Lenny op een unieke en...

Lees meer
Stadsfabriek Jazz Presenteert: Sybil Monty

Stadsfabriek Jazz Presenteert: Sybil Monty

Zondag 25 februari presenteert men een cross-over concert van Sybil Monty!! Is het Jazz? Is het een dance concert? Sybil Monty is het pet project van vijf beroepsmusici. Het project is een speelplaats, vrije ruimte, om op avontuur te gaan, om moois en plezier te...

Lees meer