De sprookjestuin van Kapitein Rommel in Castricum

De Tuin van Kapitein Rommel is een uniek stukje natuur in het centrum van de gemeente Castricum. Centraal in de tuin ligt de vijver met daar omheen verschillende natuurlijke milieus, zoals schraal droog grasland, nat grasland en een deel met akker onkruiden, Een prachtige kruidentuin en een stinsenblosje. De waterval, plantenkas en waterput maken het geheel compleet.

De Tuin beschikt ook over een ontmoetingsruimte met terras. De ontmoetingsruimte biedt plaats aan ongeveer dertig mensen en kan worden gehuurd voor cursussen, lezingen, vergaderingen, enz. en heeft een wisselende expositie van kunstenaars uit de regio. In de weekenden bestaat de mogelijkheid tot huur voor onder andere verjaardagen en partijtjes.

Gedurende het jaar worden er allerlei activiteiten en evenementen georganiseerd, dit allemaal dankzij de actieve inzet van ongeveer veertig vrijwilligers.

De Tuin is tijdens werkdagen geopend van 9:30 – 16:30 uur.

Kijkt voor meer informatie op Tuinvankapiteinrommel.nl

Ook interessant

Aanstaande zondag Jazztival in Podium Victorie

Aanstaande zondag Jazztival in Podium Victorie

Het jaarlijkse Jazztival vind plaats op zondagmiddag 29 oktober in Podium Victorie. Tijdens "Jazztival Presents" dompel je onder in verschillende soorten jazzmuziek van zowel grote als lokale namen. Intieme setting Jazztival komt uit de koker van SBSJazz, en wordt al...

Ares – Most Wanted Tour 30 April in Alkmaar

Ares – Most Wanted Tour 30 April in Alkmaar

Nederlandse rapper en artiest Ares, ook bekend als Rens Ottema, brengt begin 2024 zijn "Most Wanted Tour" naar podia in het hele land. Ondanks zijn eerdere uitverkochte shows in grote zalen, heeft Ares ervoor gekozen om een nieuwe weg in te slaan met deze tour,...