De RADIONL Zomertoer Heerhugowaard wederom een grote line-up !

Bron: Zomertoerhhw.nl

De zomer staat voor de deur en dat betekent dat de RADIONL Zomertoer weer op volle toeren gaat draaien! De geliefde Nederlandstalige radiozender RADIONL brengt op zondag 7 juli opnieuw de feestelijke Zomertoer karavaan naar de gemeente Dijk en Waard. Woensdag zijn de namen bekend geworden die zullen optreden waaronder topartiesten als Marco Schuitmaker, Mart Hoogkamer, Samantha Steenwijk, Wesly Bronkhorst, Frans Duijts, Rene Karst en nog veel meer.

Een terugkerend hoogtepunt

De RADIONL Zomertoer is inmiddels uitgegroeid tot een begrip in de gemeente. Al 13 jaar lang brengt dit unieke evenement vreugde en gezelligheid voor jong en oud.

Dit jaar belooft het wederom een groot familiefeest te worden waarbij iedereen welkom is. Met meer dan 20 Nederlandstalige artiesten die live optreden, wordt het een dag vol muzikaal spektakel dat landelijk wordt uitgezonden op zowel radio als televisie.

Een gratis evenement voor iedereen

Dankzij de geweldige steun van de gemeente Dijk & Waard en diverse sponsoren, is de toegang tot dit fantastische evenement volledig gratis. Een unieke kans om te genieten van topentertainment zonder kosten!

Praktische Informatie

• Datum: Zondag 7 juli 2024

• Locatie: IJsbaan terrein ’t Kruis, Heerhugowaard

• Inloop: Vanaf 12.00 uur

• Aanvang Show: 13.00 uur

• Toegang: Gratis

Kom langs met familie en vrienden en geniet van een onvergetelijke dag vol muziek en plezier. Voor meer informatie en het laatste nieuws over de RADIONL Zomertoer, bezoek de website www.zomertoerhhw.nl.

We hopen u dan ook te zien op de RADIONL Zomertoer in Heerhugowaard en kijken uit naar een zonnige dag vol muziek en gezelligheid!