De mooiste kerstshows in Noord-Holland

Nog maar heel even wachten en het is weer die tijd van het jaar.. de kerstdagen komen eraan! 

Begint het bij jou ook al te kriebelen? De kerstshows en winterfairs in tuincentra schieten rond oktober weer als paddenstoelen uit de grond. Allerlei winkels staan alweer vol met de leukste kerstartikelen. Kerstshows zijn een ideale manier om inspiratie op te doen, maar waar ga je dit jaar heen? Wij zetten de mooiste kerstshows in Noord-Holland voor je op een rijtje!

Mooiste kerstshows Noord-Holland

  • De Boet (Hoogwoud)
  • Tuincentrum Osdorp (Amsterdam West)
  • Global Garden (Zwaanshoek)

De Boet in Hoogwoud

Een begrip in noord holland. Jaarlijks vind je hier een enorme kerstshow die al je zintuigen op scherp zet en waardoor je zo mogelijk nog meer zin krijgt in de kerstdagen. Al vanaf 15 oktober kun je in De Boet Hoogwoud terecht voor een prachtige kerstmarkt in winterse sferen. Meerdere miniatuurdorpen staan hier voor jou klaar. Naast prachtige decoratie kun je er ook terecht voor een hapje en een drankje. Niet alleen voor volwassenen, maar ook voor kinderen is dit een geweldige ervaring.

Tuincentrum Osdorp in Amsterdam

Ook onze hoofdstad Amsterdam beschikt over een prachtige kerstshow. Tuincentrum Osdorp heeft aan alles gedacht. Als je je graag laat meenemen in de wondere wereld van kerst! Een kerstbomenbos, lichtshow en meer kerstdecoraties dan je ooit hebt gezien. Niet voor niets een bij jong en oud geliefde kerstshow!

Global Garden Zwaanshoek

Zoek jij een tuincentrum dat 7 dagen per week geopend is, dan ben je bij Global Garden Zwaanshoek aan het juiste adres. Een echte beleving, zo omschrijft ook Global Garden haar kerstshow. Vergeet vooral je camera niet, deze prachtige kerstshow wil jij zeker weten vast leggen.

Ook interessant

Stadsfabriek Jazz Presenteert: Sybil Monty

Stadsfabriek Jazz Presenteert: Sybil Monty

Zondag 25 februari presenteert men een cross-over concert van Sybil Monty!! Is het Jazz? Is het een dance concert? Sybil Monty is het pet project van vijf beroepsmusici. Het project is een speelplaats, vrije ruimte, om op avontuur te gaan, om moois en plezier te...

Lees meer
200 jaar KNRM in beeld: Exposities door heel ‘t land!

200 jaar KNRM in beeld: Exposities door heel ‘t land!

Voor de expositie 'Redders op zee' slaan 13 maritieme musea in Nederland de handen in een. De foto’s gemaakt door landschapsfotograaf Jeroen Hofman en portretfotograaf Robin de Puy worden aangevuld met verhalen van KNRM-redders van vroeger en nu. De combinatie van...

Lees meer