Dé mbo-vakopleider voor food liefhebbers opent locatie in Alkmaar

Na de zomervakantie opent SVO vakopleiding food haar nieuwe locatie in Alkmaar. Dé mbo-vakopleider in de wereld van eten en drinken verhuist een van haar locaties van Heerhugowaard naar Alkmaar. Met de verhuizing komt SVO dichter bij foodbedrijven in de regio te zitten en is de locatie voor studenten ook beter te bereiken.

Ze komen met hun school te zitten op het Olympiapark, om de hoek bij McDonald’s, FEBO en Subway.

Bij SVO vakopleiding food kan je allerlei opleidingen in de wereld van eten en drinken volgen. Zo hebben ze meerdere BBL-opleidingen (deeltijd) die opleiden tot een baan in de foodservice, versspeciaalzaak, supermarkt en versindustrie. Ook zijn er BOL-opleidingen (voltijd) die breed opleiden zodat studenten straks in elk foodbedrijf inzetbaar zijn of zelfs hun eigen bedrijf kunnen beginnen.

SVO vakopleiding food staat bekend om haar echte vakopleidingen, kleinschalige klassen en veel aandacht van de docenten die uit de praktijk komen met ieder hun eigen expertise.

Het is nog even wachten tot het pand helemaal klaar is, maar dan heeft Alkmaar er een moderne onderwijslocatie bij.

Meer informatie over de nieuwe locatie en de ontwikkelingen zijn te vinden op www.svo.nl/alkmaar.

 

Ook interessant

Museum Kasteel Vlotburg terug in Alkmaar

Museum Kasteel Vlotburg terug in Alkmaar

Aan de Kanaalkade in Alkmaar ligt tot en met 21 maart reizend kasteelschip Vlotburg. De middeleeuwen waren woeste en donkere tijden. Een tijd van kastelen, ridders, jonkvrouwen en heldhaftige strijders. Op het museumschip kun je met ridder Lenny op een unieke en...

Lees meer
Stadsfabriek Jazz Presenteert: Sybil Monty

Stadsfabriek Jazz Presenteert: Sybil Monty

Zondag 25 februari presenteert men een cross-over concert van Sybil Monty!! Is het Jazz? Is het een dance concert? Sybil Monty is het pet project van vijf beroepsmusici. Het project is een speelplaats, vrije ruimte, om op avontuur te gaan, om moois en plezier te...

Lees meer