Cardfest: de eerste grote TCG beurs in Noord-Holland

Op 31 maart 2024 vindt in Hotel Zuiderduin te Egmond aan Zee een uniek evenement plaats: Cardfest, de eerste grote Trading Card Game (TCG) beurs in Noord-Holland. Deze beurs is speciaal georganiseerd voor liefhebbers van populaire kaartspellen zoals Pokémon, Magic-The-Gathering, Yu-Gi-Oh en One Piece.

Ontdek het mega aanbod aan merchandise en TCG’s op de Cardfest Market. Magic-The-Gathering, Yu-Gi-Oh!, Pokémon. Maar ook Sports Cards en nog veel meer. Er is merchandise in alle soorten en maten te koop! Neem de tijd, want die zal je nodig hebben!

Een evenement voor elke TCG-liefhebber

Met meer dan 50 standhouders en meer dan 100 standtafels biedt Cardfest een uitgebreide ervaring voor TCG-fans. Naast de handel en ruilhandel in populaire kaarten zoals Pokémon en Magic-The-Gathering, zal er ook aandacht zijn voor nieuwere series zoals One Piece Cards. Voor de afwisseling is ook een mega stand met exclusieve Funko’s.

Bovendien wordt het evenement verrijkt door de aanwezigheid van Anthony van der Land, bekend als de ‘stream-koning’ van Nederland, die een Pokemon Scarlet en Violet VGC videogame toernooi zal verzorgen. Dat is nog nooit eerder bij een dergelijke beurs gedaan. Ook de samenwerking met de Facebookgroep “Dutch Sports Cards” brengt een nieuwe dimensie met de handel in Sports Cards.

Extra aandacht van social media influencers

Cardfest trekt ook de aandacht van bekende figuren in de online wereld. Zo zullen YouTuber Pokemonkel van Monkeloidtv en Instagrammer FunkoVader aanwezig zijn, wat extra buzz en zichtbaarheid aan het evenement toevoegt.

De Toekomst: Cardfest en Collect-a-Con

De ambitie van de organisatoren reikt verder dan Cardfest alleen. Riff Philippo heeft samen met zijn vader Peter Philippo onlangs Collect-a-Con overgenomen, de grootste geek collectibles beurs van Nederland. Met deze stap belooft de toekomst nog meer spannende evenementen voor de TCG-gemeenschap.

Voor meer informatie en inschrijven voor activiteiten kijk op Cardfest.nl

Ook interessant

Stadsfabriek Jazz Presenteert: Sybil Monty

Stadsfabriek Jazz Presenteert: Sybil Monty

Zondag 25 februari presenteert men een cross-over concert van Sybil Monty!! Is het Jazz? Is het een dance concert? Sybil Monty is het pet project van vijf beroepsmusici. Het project is een speelplaats, vrije ruimte, om op avontuur te gaan, om moois en plezier te...

Lees meer
200 jaar KNRM in beeld: Exposities door heel ‘t land!

200 jaar KNRM in beeld: Exposities door heel ‘t land!

Voor de expositie 'Redders op zee' slaan 13 maritieme musea in Nederland de handen in een. De foto’s gemaakt door landschapsfotograaf Jeroen Hofman en portretfotograaf Robin de Puy worden aangevuld met verhalen van KNRM-redders van vroeger en nu. De combinatie van...

Lees meer