Blackbird komt in februari weer naar Alkmaar

In 2024 komt er een nieuwe tour van de Nederlandse artiest Blackbird.

Na het succes van haar debuutalbum ‘Blackbird’ in 2020, met singles als ‘Lost In The Middle’ en ‘Tell Your Mama,’ staat Blackbird op het punt haar tweede album ‘Pink Shades’ uit te brengen, inclusief de radiosingles ‘Down Down Down Down’ en ‘Built And Broken.’ Deze nieuwe release is de aanleiding voor haar aankomende tournee, de ‘PINK SHADES ALBUM TOUR,’ waarbij ze met haar volledige band verschillende poppodia in Nederland zal aandoen.

22 Februari 2024 komt blackbird weer naar Alkmaar Ze is geen onbekende van Podium Victorie en was eerder te zien bij ons in Alkmaar tijdens Blue Heart Festival en Yes In My Backyard.

Op 17 november verschijnt ‘Pink Shades’, het nieuwe album van singer-songwriter Blackbird. De independent artiest bracht in 2020 haar debuutalbum ‘Blackbird’ uit, met daarop o.a. de radiosingles ‘Lost In The Middle’ & ‘Tell Your Mama’. Wederom kun je rekenen op rockende vintage gitaren, catchy hooks en sterke vocalen. Het album omvat onder ander de singles ‘Down Down Down Down’ en ‘Built And Broken’. Die laatste kreeg tweemaal de Radio Veronica Oorkonde en werd uitgeroepen tot NPO Radio 2 TopSong.

Ook interessant

Theaterhit Knock-out! Een turboslapstickvoorstelling komt terug

Theaterhit Knock-out! Een turboslapstickvoorstelling komt terug

De theaterhit 'Knock-out' van Jakop Ahlbom Company en ISH Dance Collective keert wegens succes terug in de theaters! Een rollercoaster van een voorstelling vol acrobatische trucs en visuele effecten gaat vanaf 20 oktober op tour door Nederland en is op vrijdag 1 en...