Badpop 2024 binnen 10 minuten uitverkocht

Zaterdagochtend om 10.00 uur begon de kaartverkoop voor Badpop 2024 in Waarland. Tien minuten na de start van de kaartverkoop kon de organisatie van het Waarlandse muziekfestival de voorverkoop al sluiten. Alle vijfduizend tickets zijn uitverkocht.

Al voor tien uur stroomde de website vol om te wachten tot de kaartverkoop begon, Rond tien uur waren dat al zo’n zesduizend website bezoekers. De wachtrijen stroomde direct vol om een kaartje te kunnen reserveren, Met tien minuten waren alle vijfduizend kaarten verkocht.

Badpop is wereldberoemd in een straal van tien kilometer rond Waarland.

De gene die een kaartje konden bemachtigen komen vrijwel allemaal uit Waarland en omstreken. Bijna alles is lokaal verkocht.

De organisatie benadrukt nog maar eens dat verdere groei echt is uitgesloten. “Kijkend naar de wachtrij hadden we het twee keer kunnen uitverkopen. Die ruimte én ambitie hebben we niet. Dit moet het blijven.”

Programma is rond 

Met de band Daredevils als afsluiter en de formatie Allus uit Groet als lokale band die de opening gaat verzorgen, heeft de organisatie van het Badpop Festival in Waarland het programma zo goed als rond. Eerder was al bekend gemaakt dat Chef’Special, Douwe Bob, Blaudzun en Bökkers op vrijdag 12 juli optreden bij het zwembad in Waarland.

Ook interessant

Stadsfabriek Jazz Presenteert: Sybil Monty

Stadsfabriek Jazz Presenteert: Sybil Monty

Zondag 25 februari presenteert men een cross-over concert van Sybil Monty!! Is het Jazz? Is het een dance concert? Sybil Monty is het pet project van vijf beroepsmusici. Het project is een speelplaats, vrije ruimte, om op avontuur te gaan, om moois en plezier te...

Lees meer
200 jaar KNRM in beeld: Exposities door heel ‘t land!

200 jaar KNRM in beeld: Exposities door heel ‘t land!

Voor de expositie 'Redders op zee' slaan 13 maritieme musea in Nederland de handen in een. De foto’s gemaakt door landschapsfotograaf Jeroen Hofman en portretfotograaf Robin de Puy worden aangevuld met verhalen van KNRM-redders van vroeger en nu. De combinatie van...

Lees meer